Blue Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 witam ujek przywiozl mi nowy sprzet z usa, wszystko dobrze zapakowane, solidnie... i niestety 2 dyski ,konkretnie WD Raptor 150gb nie dzialaja, jeden proboje sie tam wlaczyc, glowica przeskakuje, ale nie wykrywa go , a drugi kompletna cisza...Mam teraz pytanie, bo dyski kupione w newegg , czy istnieje jakas szansa ze tego nie bede musial wysylac do usa, tylko gdzies blizej...najlepiej do pl. Na raptory jest 5lat gwary producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 nie, będziesz musiał wysłać do USA, lub najlepiej od razu do producenta czyli USA lub Niemcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Seagate otworzyl chyba punkt serwisowy w Warszawie, ale nie jestem pewien. Jesli tak, to mozna by ich podpytac. O mam Tutaj PS. no tak, przeciez chodzi o WD, a nie Seagate. Moj blad, ale info sie moze przyda komus ;) Edytowane 23 Października 2006 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Seagate otworzyl chyba punkt serwisowy w Warszawie, ale nie jestem pewien. Jesli tak, to mozna by ich podpytac. nie słyszałem żeby Seagate kupił WD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 O shit, ale walnalem :) Hehe, jakos wpadlo mi ostatnio to, ze Seagate otworzyl serwis i mie sie skojarzylo, hehe....no nic. Zdarza sie. Ale komus z Seagate info sie przyda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 czyli do niemiec bede musial wysylac? a gdzie? lepiej juz do niemiec niz do usa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 nie a gdzie tylko www.google.pl moze numer telefonu podać i RMA ktoś za ciebie zalatwi ? na stronie WD jest instrukcja jest formularz odsyłalem dysk do WD DE i po 2 tyg doszedł nowy Jak masz kogoś kto jeździ do DE - daj mu dyski do wysłania na miejscu,, kurier z polandu liczy sobie troche za dużo, przy raptorach to jeszcze ma sens ale przy 250gb 7200 kurier kosztował ponad polowę wartości dysku jako nówki od reki w sklepie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...