Gość Winter Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Witam, Mam do wysłania monitor, który waży prawie 20 kg kurierem, bowiem sprzedałem go przez Allegro. Problem tkwi w tym, że nigdy nie zamawiałem kuriera wcześniej, do niczego, a zazwyczaj do mnie przyjeżdżali :) Stąd też moje pytanie - gdzie najlepiej zamówić kuriera, gdzie jest najtaniej, poza tym, czy jest możliwość zapłacenia za kuriera z konta? Dzięki z góry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Google.pl -> fedex, stolica, dhl, ups, gls, opek itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Tmat o kurierach to juz mamy, dosc dlugi nawet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Ja polecam DHL wysyłałem kilka paczek 20 kg i zawsze wporządeczku obsługa miła. Co do płacenia przelewem to zobacz na stronie ale sądze że się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...