Skocz do zawartości
PiPoL

Słuchawki Do Gier I Hip-hop

Rekomendowane odpowiedzi

Imo jeżeli nie masz lepszego, ciekawszego sposobu na wydanie dodatkowych 100 zł to warto. Jednak gdybym to ja miał wybierać kupiłbym sobie te za 100 zł i 100 zł miałbym w kieszeni. Twój wybór ;).

To moze te : http://www.allegro.pl/item136882795_nowe_k...plrach_bcm.html ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"- Typ otwarty

- W budowie wykorzystano membranę tytanową dla uzyskania głębokiego basu oraz czystych tonów wysokich"

To prawdopodobnie bedzie mocno kłuć w uszy i metalizować zazwyczaj tam gdzie pisze "tytanową, tytanowa, tytan" tak najczęściej jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"- Typ otwarty

- W budowie wykorzystano membranę tytanową dla uzyskania głębokiego basu oraz czystych tonów wysokich"

To prawdopodobnie bedzie mocno kłuć w uszy i metalizować zazwyczaj tam gdzie pisze "tytanową, tytanowa, tytan" tak najczęściej jest.

No więc wezme te do 100 zł, a za reszte kupie w końcu Half-Life 2 B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do gier rozważ jeszcze Creative HQ-1700. Muzycznie firma Creative to zajebisty shit ale te słuchawki mu na prawde wyszły! Cena od 95 zł mniej wiecej.

http://www.arse.pl/go/_info/?id=475

Już zmówiłem SENNHEISER HD-201 i Half-Life 2 B-)

Edytowane przez PiPoL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno senni te za 200 zł są troszke lepsze chociaż pewnie nie wiele - ale te za 100 przypuszczam że są gorsze.

Widać że Sennheiserów HD201 nigdy na uszach nie miałeś bo byś nie pisał takich herezji. Creative to nie są głuchawki dla ludzi mających jako takie pojęcie o dźwięku, więc one nawet z założenia nie mają być tak dobre jak Sennheisery. Mają za to mieć mocny bass żeby młodzież się podniecała jakie to wypasy kupili.

Troszke lepsze, troche gorsze? Sennheisery za 200 zł są gorsze od tych za 100 zł, więc może nie twórz takich hipotez, szczególnie że sam się przyznajesz że zadnych z nich w zyciu nie sluchales.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem okazje w nich pograć i chwile posłuchać muzyki, niczym szczególnym się nie wyróżniały, jakbym miał do porównania w tamtym momencie HD201 to mógłbym zdecydowanie stwierdzić że są gorsze. A teraz jestem "tylko" prawie pewny że są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi