Mayo Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 X1950pro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 to samo chcialem napisac, spokojnie na niej dociagniesz do II gen kart pod DX10, nie ma sensu wydawac teraz ponad 1k na karte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sahem Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 No dobra. Zastanowię się nad tą, może wybiorę coś innego. Zobaczę jeszcze. Może uda się skądś wykombinować tą MSI ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 W zasadzie tylko na allegro już i to drogo. Jak pytałem w siriusie na przykład to mi powiedzieli że już prawdopodobnie ani jednej nie dostaną. Karta była miesiąc na rynku... :mur:a co sie stało, ze była tylko miesiac? Nie rozumiem tego, taki dobry produkt... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 a co sie stało, ze była tylko miesiac? Nie rozumiem tego, taki dobry produkt... <_< Widocznie była za dobra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 a co sie stało, ze była tylko miesiac? Nie rozumiem tego, taki dobry produkt... <_< Limitowana Edycja - > więcej pisać nie trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Limitowana Edycja - > więcej pisać nie trzebaa szkoda, bo produkt kultowy. Na szczescie dziśkupiłem MSI 7900GTO od naszego redaktora, yotomeczka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sahem Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) To znowu ja :P Mam jeszcze pare pytań. Czy jeżeli nie będę w stanie kupić MSI 7900GTO, to w zamian dobra będzie MSI 7900GS 256MB lub GAINWARD BLISS 7900GS? Jeżeli chodzi o dysk, to lepszy CAVIAR 320GB WD32000YS SATA II, czy SEAGATE 320GB? Przeszukując w necie obudowy nie natknąłem się na taką jakiej szukam. Poszukuję obudowy dobrej jakości, bez drzwiczek, czy klapek, z wejściami AUDIO/USB z przodu, z podwójną stacją dysku A. Znalazło by się coś takiego? Edytowane 15 Listopada 2006 przez Sahem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Dysk tylko seagate z zapisem prostopadłym, a grafa od galaxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...