Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Inter pytanie nie zwiazane z tematem na co wymieniłes na płycie głównej oryginalny cooler chipsetu?

Najpierw był Orange potem Crystal to sprzedałem i trochu zarobiłem :) a teraz juz jest w drodze Crystal ale póki co mam teraz Orange Orba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wywal tego amsunga, jak p[otrzebowales pilnie cos nagrac trzeba bylo do kafejki sobie pojsc... samsung to kicz...

o nowa wojenka się szykuje :)

ma aqrat szajsunga i jest ok / 16/ pali jak powiniemn i co powinien . qpiłem kiedyś dla testów z zamiarem pchnięcia po paru tygodniach i zaqpie teaca ale jakos tak wyszło że został i nawet wymieniłem na drugiego bo piereszy zwariował i tylko cdrw uważał za godne siebie :) a ten drugi pali jak złoto /

wszystko zależy od konkretnej sztuki i tyle

pozdro

ps a co do teaca to był jest i będzie moim typem bo trtwały jest ponadprzeciętnie / prawie tak ja mitsumi :) /model 2x do dziś wypala poprawnie tylko że nie ma dao /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to hmm masz w zestawie taśmę przewodzącą silikonówkę jakąś zaczepy przejściówkę do podłączenia do zasilacza ale przed jakimiś zakupami to bym się dobrze przypatrzył czy się zmieści. a problemów z założeniem go na chipset nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro pierwszy Szajsung ci się zdupczył to po co kupiles drugiego?

Ja mam Plextora i w drugim kompie Teaca. Teac mnie nigdy nie zawiódł ) uszkodzonych na około 300! mam 2 lata. Plextor zepsół kilka z powodu Biosu na płycie głównej (coś chrzaniło w UDMA - nawiasem mówiąc to był Asus). Do nagrywania płyt CD-Audio z wysoką jakością tylko Plextor 40x lub Yamaha. Mimo że są szybkie najwyższą jakość uzyskasz nagrywając x4! - takie są prawa fizyki. Wolniej i szybiej (powyżej 8x) będzie gorzej. Dotyczy to wszyskich nagrywarek. Plextor 40X i Yamaha (chyba od 32x wzwyż) mają specjalne oprogramowanie zmniejszające jeeter!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro pierwszy Szajsung ci się zdupczył to po co kupiles drugiego?

Ja mam Plextora i w drugim kompie Teaca. Teac mnie nigdy nie zawiódł ) uszkodzonych na około 300! mam 2 lata. Plextor zepsół kilka z powodu Biosu na płycie głównej (coś chrzaniło w UDMA - nawiasem mówiąc to był Asus). Do nagrywania płyt CD-Audio z wysoką jakością tylko Plextor 40x lub Yamaha. Mimo że są szybkie najwyższą jakość uzyskasz nagrywając x4! - takie są prawa fizyki. Wolniej i szybiej (powyżej 8x) będzie gorzej. Dotyczy to wszyskich nagrywarek. Plextor 40X i Yamaha (chyba od 32x wzwyż) mają specjalne oprogramowanie zmniejszające jeeter!

nie qiłem drugiego tylko dostałem zamiast pierwszego :)

robi to co teac tak jak teac a jak się zepsuje to qpie teaca i po problemie

a że działa to nie wykonałem żadnych kroków zaczepnych względem tego napędu

a co do jakości teaca to fakt nad faktami=> one za niezniszczalne :)

a co do niczczena płytek to ani jednej nie zwaliłem na szajsungu / poza serią trefnych jakościowo płytek sic szajsunga których nawet teac w54 nie chciał ruszyć /

a co do audio palenia to fakt x4 to optimum

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...