YogiCK Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Samsung nie jest zły. Kolega ostatnio kupił jest bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Samsungi są cichutkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Eh, postanowiłem, że jeszcze z rok poczekam na tak poważną modernizację kompa (może coś się zmieni na rynku...). Do tego czasu chcę sobie kupić tylko zasilacz oraz jakiś cooler do mojego procesora i karty graficznej... Warunki: dostępność w Proline i Zenfist. Oto co wybrałem: http://kochem.pl/zenfist2.html Konfiguracja: Procesor: AMD Athlon 64 3000+ Płyta główna: Asus M2N-E Karta graficzna: Galaxy GeForce 7600GS (bez Zalmana :( ) Pamięci: Geil DDR2 667MHz 512MBx2 Dysk twardy: Samsung 160GB, Sata II, NCQ DVD: Jakaś nagrywarka LG Zasilacz: FEEL 400W No i jaki cooler na grafikę? I czy podane w linku rzeczy są godne kupienia, czy lepiej coś lepszego? Edytowane 4 Listopada 2006 przez mpConroe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...