tanaka Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 kto jest oficjalnym dystrybutorem plyt epox-a na polske ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Pronox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Pronox www.pronox.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 bylem szybszy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 thx nie wiecie po ile tam moze byc epox na nforce 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 PŁYTA EPOX 8RDA+ NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ/SIE/FIRE 429.00 + vat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 PŁYTA EPOX 8RDA+ NFORCE2 SOCA AGP8 DŹ/SIE/FIRE 429.00 + vat Drogo ja mam po 412 ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 potrzebuje mobo bez dzwieku , sieciowki i innych dodatkow , gdzie kupiles tego epox-a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja dalem 380+vat za 8rda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 potrzebuje mobo bez dzwieku , sieciowki i innych dodatkow , gdzie kupiles tego epox-a ?Jeśli to do mnie to mały błąd to oczywiście cena 8RDA+ jak dla mnie w Pronoxie netto. Czyli do łapek za jakieś 500 zetka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...