glock18 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Czy będzie recenzja Frost3Duo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Czy będzie recenzja Frost3Duo? bedzie, juz wkrotce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 bedzie, juz wkrotce :) :banana: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 :banana: :banana: jezlei taka jest Twoja reakcja na f3d to recka bedzie musiala byc niesamowita :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) kszonek to moja reakcja na "już, wkrótce" samhaina, mam nadzieję, że to będzie TO "wkrótce", po którym w końcu dostane bloczek. Jak już OT robimy to foty takiej jakości będą teraz w moich recenzjach : KLIK i KLIK mogą być? A oczywiście recke postaram się napisać na poziomie :wink: Edytowane 19 Listopada 2006 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 kszonek to moja reakcja na "już, wkrótce" samhaina, mam nadzieję, że to będzie TO "wkrótce", po którym w końcu dostane bloczek. Jak już OT robimy to foty takiej jakości będą teraz w moich recenzjach : KLIK i KLIK mogą być? A oczywiście recke postaram się napisać na poziomie :wink: nie, balns bieli przesadzony calkowicie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 nie, balns bieli przesadzony calkowicie :P W sumie masz racje :oops: muszę opanować obsługę custom wb :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 W sumie masz racje :oops: muszę opanować obsługę custom wb :lol: opanuj statyw, przyslone i czas naswietlania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) bedzie, juz wkrotce :)Kiedy bedzie to wyczekiwane "wkrotce" :?: Edytowane 28 Listopada 2006 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...