ihuax Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 W sklepach można znaleźć oferty AMD Ath X2 na AM2 z dwoma roznymi jadrami: Windsor i Manchester...czym to sie rozni, bo cena praktycznie taka sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ten 2gi ma chyba 2 x wiecej kaszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Windsor - socket AM2 i 2x512kb cache L2, Manchester - socket 939 i 2x512kb cache L2 Nieścisłości wynikaja pewnie z niedbalstwa prowadzących sklepy (tak przypuszczam ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31760 Manchester - socket AM2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ihuax Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Oba widuje w ofertach roznych sklepow na AM2 i maja po tyle samo cache... wiec ja tu juz nic nie rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Popatrzylem dokladniej i wyszło tak: Windsor - 1,2v Manchester - 1,3v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Piszesz "smuty" ;) Na AM2 z 512kb cache L2 jest tylko rdzeń Windsor, Manchester nie ma racji bytu na tej podstawce bo ma zintegrowany kontroler 128bitowy dla pamięci DDR. Windsor zaś ma kontroler 128bitowy dla pamięci DDR2 :) Jest wersja "zwykła" z TDP 89W (Vcore 1,35V), EE z TDP 65W (Vcore 1,25V) i TDP 35 (Vcore bodajże 1,075V) Tyle na ten temat :) Edytowane 1 Listopada 2006 przez micitek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Tylko skąd maja w komputroniku Manchestery na AM2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Ja raz przez kompuszrot pomyliłem się bo napisałem ze Topower 400w oem ma łacznie 30a na lili 12v (tak podawał kompuszrot), a w rzeczywistości to było 20a + 20a ale łącznie nie więcej niż 26a i wyszedłem na idiote.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Tylko skąd maja w komputroniku Manchestery na AM2? Z rękawa :P - wynika to pewnie z ich ignorancji/niedbałości o szczegóły* :) *-niewłaściwe skreślić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...