Pixelik Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 witam mam pytanko jaka pamiec kupic ewentualnie kto czy ktos ma na sprzedaz! pamiec ktora bedzie chodzic na 900mhz cl4.4.4.10 lub mniej!! napiecie mnie nie ogranicza! jezeli ktos wie co mozna kupic i bedzie tak chodzic to bede bardzo wdzieczny za pomoc!!:)) interesuja mnie kosci 2x512mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Na allegro są OCZ 800MHz cl4 i G.skill'e 800MHz cl5. Te pierwsze napewno dadza rade, co do tych drugich to nie dam głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Szczerze to bym nie kupował takich szybkich kości 2X512. Wolałbym 1X1024, a kiedyś dokupić reszte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...