Neo_x Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Siema.. widzieliscie to ?? w zyciu bym nie wpadl ze HP robi karty grafiki 8O znalzlem to przez przypadek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja dotad tez kompletnie nic o tym nie wiedzialem :D:D:D eheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 duze koncerny takie jak HP "lapia" sie za wszytko na czym mozna zarobic :) nic w tym dziwnego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 tak, strona mi sie otwiera i otwiera.. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja dotad tez kompletnie nic o tym nie wiedzialem :D:D:D eheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 zobaczycie jak za niedlygo procki beda robione przez nvidia ;) ....... pewnie z nForcem....................... przylutowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...