szczepoxx Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Nom ... po moich dlugich nieudanych bataliach ze sklepami komputerowymi, ktorych celem bylo nabycie tego oto AsRocka 939Dual-Vista doszedlem do wniosku ze puki samo mi w lapy nie wpadnie to mozna kupic cosik innego ew na PCIX ... gdybym tak zrobil pewnie radka 9800pro bym schandlowal i jaiegos taniego x1300pro kupil. (chyba ze w tej cenie macie cos lepszego zamiast x1300pro) no ale ... do rozpatrzenia jest: ASUS A8NE-FM/S na nForce4 lub ASUS A8V-VM VGA PCIX CH16 SATAII LAN ... lub GIGABYTE GA-K8NSC-939 lub jakies inne heh badziestwo do obejzenia na ... Allegro ... ja ma ktos troszke czasu to zerknijcie okiem uzytkownikow albo okiem speca ... Jakas plytka na ktorej przynajmniej trohce dalo by sie krecic sempa 3000 ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Sporo pisują o ASUS A8NE-FM/S na nForce4, więc polecałbym tę. Sam nie używałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BilGejtZ Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) AsRock 939SLi-eSATA2 [257 zł] Ma pełne HT 5x i nie jeden, a dwa sloty PCI-E ;) . Biosy i schematy modów od OCWB załatwiają sprawę O/C - czego chcieć więcej :D ? Edytowane 3 Listopada 2006 przez BilGejtZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Płyta #1 to kastrat, bardzo mało opcji w BIOSie, prawie zerowy overclocking. Płyta #2 ma zintegrowaną grafikę i jest na chipsecie VIA, co nie wróży nic dobrego. Ja bym szukał tego co polecił BilGejtZ, a jęzeli nie chce ci się bawić w modyfikacje płyty, to Asusa A8N5X. Dużo lepszy od tego RX1300 będzie Galaxy GF7300GT 128MB DDR3, którego dorwiesz już za 300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 polecam DFI RS482 Infinity , dobre o/c + zintegrowany układ graficzny :D http://www.znak.pl/index.php?cid=327&s...FIRS482Infinity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Sporo pisują o ASUS A8NE-FM/S na nForce4, więc polecałbym tę. Sam nie używałem. mowia ze to siara ... i tyle tylko ze chodzi ... zero O/C i wogole ... a ten asrock i DFI to fajne i ciekawe nawet z tym ze hmmmm ... musialbym zebrac $$$ :P no nic ... jak znacie cos ciekawego w miare jeszcze to nie szczedzcie klawiatury :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Ew dozbieraj 50zł i kup Asus A8N-E. http://proline.pl/shop.php?prodid=ASUS+A8N-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja bym proponował albo to DFI albo dozbierać do A8N-E bo to chyba jednyne sensowne mobacze, oprócz Asrocka 939Dual-SATA2/VSTA które chodzą na allegro po 300-350zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...