Grimlock Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Szukając instalki AOL Active Virus Shield'a natknąłem się na coś takiego: AOL Safety and Security Center http://daol.aol.com/safetycenter/ Według opisu wynika, że mamy do czynienia z pakietem do kompleksowej ochrony zawierającym: - antywirus (engine McAfee) - firewall (engine McAfee) - antyspyware - antyphishing - spamfilter - kontrolę rodzicielską - pop-up blocker Aby skorzystać z dobrodziejstw AOL S&SC trzeba posiadać lub założyć konto pocztowe AOL. U mnie pożera około 70MB RAM'u AOL AVS na enginie Kaspersky'ego spisuje się całkiem nieźle. Ciekawe jak z tym będzie :) Miejmy tylko nadzieję, że nie zawiera żadnego spyware'u jak Security Toolbar w AOL AVS :wink: PS. Nie bardzo wiedziałem gdzie umieścić czy w Nowościach czy Sofcie. Jakby co proszę o przeniesienie:) Edytowane 5 Listopada 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Musi być haczyk ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 hmmm czyżby zamiana z duetu ZoneAlarm + AOL AVS na ten kombajn? nie wiem zobaczę jeszcze ale zapowiada się ciekawie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...