Gość Bari Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 LOL bo padne Saimek przeciez jak mam teraz kase na 6400 to chyba lepiej poczekac i kupic 6600?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glaniu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Czytam,czytam im wiecej przeczytalem tym mniej wiem :mur: Posiadam 8800GTX i prawdopodobnie bede mial te pamieci GEIL DDR2 PC800 DUAL ULTRA 2x1GB 800MHz CL4-4-4-12 Teraz pytanie jaki C2D i jaka plyta by to sie skalowalo jakos z ta karta? Myslalem nad E6300 i czyms na 975X . Czy to dobry wybor i czy proc jednak wziac mocniejszy czy wystarczy po podkreceniu taki E6300? Pozdrawiam Glaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muaddib83 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Czy każdy procek C2D 6300 dobrze się kręci tzn około 3200-3500? Bo nie wiem czy mi sie oplaca kupiwac ASUSA P5B DELUXE+DROGIE PAMIECI np. Crucial BALISTIX bo moge za 350-400zl taniej kupic GOODRAM PRO na Micronach D9+ASUS P5B a chcialbym osiagnac te 3500mhz:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misioman Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ja na twoim miejscu wziął bym te goodramy na d9 i p5b dlx. Spokojnie powinno pojść na 3.2. Dalej to od procka zależy i chłodzenia, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muaddib83 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Hmm na 3.2 to i na P5B dam rade:) bo mam gwarancje ze 900mhz pamieci pojda czyli ~ 3200mhz:) Aha jeszcze czym sie ten deluxe rozni? Wiem ze wyzsze napiecie mozna dac ale co jeszcze? Jest cos takiego jak Dual GB Lan czy cos takiego- co to daje- wiem sa 2 karty sieciowe ale co to daje. Co to za plyta Asus P5bVM- czym sie rozni od P5B bo tyle samo kosztuje 455zł - nazwa jakby VMOD:D A Deluxe 624zł Aha jeszcze jedno bo kupuje w PROLINE- jutro bede tam dzwonil- czy da rade sprawdzic oznaczenia procka jakos. Czy kupować BOX czy OEM? Wentyl i tak kupie Arctic Cooling Freezer 7 za 69zl Moze jak kupie OEM to mi wybiora jakis z konkretnego tygodnia itd. Czy ktos wie jakie oznaczenia wplywaja na OC? Jakis konkretny tydzien itp.. i czy można jakoś sprawdzic w BOXIE taki procek czy tylko OEM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...