Ogór Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Witam, potrzebuje szablonu do wycięcia takiej oto dziury. Ponieważ zupełnie nie wiem jak sie za to zabrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Witam, potrzebuje szablonu do wycięcia takiej oto dziury. Ponieważ zupełnie nie wiem jak sie za to zabrać. jak masz chlodnice to zrob taki szablon... jaki problem? bierzesz olowek linijke kartke chlodncie i odrysowujesz co potrzebujesz wyciac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 jak masz chlodnice to zrob taki szablon... jaki problem? bierzesz olowek linijke kartke chlodncie i odrysowujesz co potrzebujesz wyciac...Tak wiem, ale nie chce sie za to sam zabierać bo jak zwykle cos zle zrobie. A wole sobie jakiś szablon wydrukować i nie martwić sie że cos zle wytne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Tak wiem, ale nie chce sie za to sam zabierać bo jak zwykle cos zle zrobie. A wole sobie jakiś szablon wydrukować i nie martwić sie że cos zle wytne DZIZAS!!! stary wycinac nie umiesz? cos Ty w przedszkolu lub w podstawowce robil? szablon wydrukowany i tak musisz wyciac... pozniej wiercic... wierz mi rysowanie jest prostrze niz wycinanie lub wiercenie... edit: nie myli sie tylko ten kto nic nie robi... wez sie w garsc i zrob to i sie pozniej pochwal ;) Edytowane 5 Listopada 2006 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 To BIP2- dodaj jeszcze jeden "segment" wentylatora 120x120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...