CavV6 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Jak podlaczyc TV-Out w dekoderze DVD Creativa - w jednym z testow z CHIPa wyczytalem, ze karta obsluguje tylko NTSC, ale za bardzo sie na tym nie znam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Jakie masz wyjścia, S-Video czy Cinch. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 mam podlaczona przejsciowke z s-v na cinch :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 No to nie zabardzo rozumiem problem, cinch do telewizora na wejście Video i to wszystko. Jeżeli telewizor chodzi w NTSC to zobaczysz obraz po przełączeniu go na AV, jeżeli jest w Pal'u to będziesz miał totalną sieczkę, ale coś powinno być. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 caly problem w tym, ze nic nie widac na TV, tyle, ze karta musi byc z grafika kablem loop-back, ja mam takowy z przerobionej przejsciowki, ale wydaje mi sie, ze tv-out powinien dzialac tez bez loop-backa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 jakby sygnal byl w formacie NTSC to bys mial obraz na TV ale czarnobialy wiec moze trzeba jakos programowo wlaczyc to wyjscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Zapytam dzisiaj wieczorem kumpla który ma taką kartę jak on ma ją podpiętą. Postaram się dać Ci rano jakąś odpowiedź. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Zapytam dzisiaj wieczorem kumpla który ma taką kartę jak on ma ją podpiętą. Postaram się dać Ci rano jakąś odpowiedź. Pozdr. THX, bardzo by mi sie to ptzydalo, bo chce podlaczyc kompa do TV, ale przy probie kalibracji komp sie wiesza, a to prawdopodobbnie wina XPeka, bo producent nie przewidzial pod niego uaktualnien... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja ma dxr3..... ale nie mam cd z programami do obslugi tej karty... mam tylko stery z netu..... na karcie mam chinche i svideo..... i mam podobny problem.... taki ze nie wiem jaki program mi obsluzy wyjscie na tej karcie :( moze ktos mi wysle program na maila.. albo poda linka... bede bardzo wdzieczny :) THX :) Pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 mialem taki dekoder i z tego co pamietam to nie bylo nigdzie opcji Tv Outa ale mi dzialal normalnie w PAL'u p.s. ten dekoder slynol z tego ze wyswietlal obraz jednoczesnie na monitorze i telewizorze aha sprawdz inna przejsciowke skoro nie ma wogule obrazu na tv ja np do swojej grafiki musialem kupic spoecjalna przejsciowke bo zadna inna nie chciala dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Mialem kiedys taka karte i z tego co pamietam ona potrafila wyswietlic obraz na telewizorze TYLKO w momencie dekodowania strumienia MPEG2 czyli w czasie odtwarzania DVD .Zwykly TV-out taki jaki jest na grafach to zupelnie inna bajka niz ten z dxr2.Nie dam sobie glowy uciac ze tak jest ,bo mialem ta karte jakies 3 latka temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...