teraw Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 niestety odkrtlem buga w ankietach. jesli watek dyskusji z ankieta ma wiecej niz 1 strone, to mozna oddac po 1 glosie na kazdej stronie watku :( ja tak oddlem 2 w ankiecie o otylosci na oslej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Eee... u mnie wszystko OK mogę tylko jeden głos oddać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 aha, wiec moze to ie7 sie popisuje? jak sie sprawdza czy ktos juz glosowal? po ciaseczkach czy po ip? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Z jednego konta - jeden głos.. Nieważne jakie masz IP.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Niestety można oddawać 2 głosy w jednej ankiecie. Przynajmniej mi się "udało" oddać 2. Nie wiem, może da się więcej. Już dawno zgłaszałem to na flyspray. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...