andrzejob Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam! Muszę jakoś dobrać się do TouchPada w Amilo Pro V2030, bo zalałem go kawą i teraz lekko wariuje (touchpad) ;) Próbowałem rozebrać to cholerstwo ;) (komputer oczywiście) ale okazało się, że to nie takie proste... wykręciłem chyba wszystkie możliwe (czytaj widoczne) śrubki, oprócz tych pod matrycą. Te też trzeba wykręcić? Jeśli tak to jak to zrobić, jak zdjąć matrycę? Pomocy!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejob Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Już wiem... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Pewnie był jakiś zatrzask ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...