Gość teat Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Witam Mam do was taką prośbe, mianowicie oddałem swoj stary dysk Segate Barracuda 7200.9 ata 133 na gwarancje bo sie popsuł, dziś odebrałem WD Caviar tez ata 133, mam jeszcze możliwośc odmowienia tego! Co na to powiecie? opyka sie zostawic tego WD? bo mi sie wydaje ze nie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Jesli lubisz cisze to tylko seagate, mialem wdc 40gb 7200 obr. i do konca zycia nie zapomne tego swistu talerzy... :lol2: Poza tym wdc sa o wiele tansze od seagetow, ja bym sie nie zgodzil, na gwarancji albo oddaja taki sam sprzet, albo kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) tez tak mysle! mam jednego WD i mam go dosc!!!!!!!!!!!!!! zostaje mi tylko oddanie go spowrotem? edit: ebuuuueyyyey tfu!! ale glosny moj segate po 5 mies byl cichszy ide go oddac!! Edytowane 8 Listopada 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Jesli lubisz cisze to tylko seagate, mialem wdc 40gb 7200 obr. i do konca zycia nie zapomne tego swistu talerzy... :lol2: Poza tym wdc sa o wiele tansze od seagetow, ja bym sie nie zgodzil, na gwarancji albo oddaja taki sam sprzet, albo kase. taaa, miałeś kiedy jakiegoś WD i był zły to wszystkie zawsze będą złe, no ciekawe myślenie, siec sobie w swoim małym świecie i nie wychylaj głowy :arrow: teat nowe Seagate 7200.10 są zdecydowanie głosniejsze od nowych WD, jak chcesz mieć coś cichego to albo Samsung (który ma problemy powtarzalnością) albo tez Samsung SSD :D Poza tym wdc sa o wiele tansze od seagetow, ja bym sie nie zgodzil, na gwarancji albo oddaja taki sam sprzet, albo kase. wiele tańsze tak, np: WD Caviar SE 120 GB 8MB cache, ATA/100: 230zł Seagate 120 GB Barracuda 7200.8 (8MB, ATA/100): 233zł ale wielka różnica no no Edytowane 8 Listopada 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 WD został oddany, czekam na odpowiedz serwisu co dalej! no tak ale moj 7200.9 po 5 mies nie był tak glosny jak ten WD nowka :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja mam wd-ka i lepszego dysku ze świecą szukać hehe cichy ma ponad 3 lata jak narazie bez żadnych problemów :-) Ale u nas w firmie co drugi wd poszedł na serwis Samsungi są głośne ale mało awaryjne Segate jest cichy i również mało się psują osobiście teraz jak bym kupował dysk to segate :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 taaa, miałeś kiedy jakiegoś WD i był zły to wszystkie zawsze będą złe, no ciekawe myślenie, siec sobie w swoim małym świecie i nie wychylaj głowy :arrow: teat nowe Seagate 7200.10 są zdecydowanie głosniejsze od nowych WD, jak chcesz mieć coś cichego to albo Samsung (który ma problemy powtarzalnością) albo tez Samsung SSD :D wiele tańsze tak, np: WD Caviar SE 120 GB 8MB cache, ATA/100: 230zł Seagate 120 GB Barracuda 7200.8 (8MB, ATA/100): 233zł ale wielka różnica no no Tak sie sklada, ze przed ta 40stka mialem kilka innych wdc (wdc102aa i wczesniej stary 4gb) i wrazenia takie same. Znajomy ma wdc 80gb i tez jest glosny, wiec mam prawo tak mowic. A 'siec sobie w swoim małym świecie i nie wychylaj głowy' to nie skomentuje, wiecej kultury na przyszlosc, dostales moderatora dzialu i juz woda sodowa uderzyla do glowy ? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) wiec mam prawo tak mowica ja mam prawo to krytykować dostales moderatora dzialu i juz woda sodowa uderzyla do glowy ? :-|mogę to samo napisać o twojej karierze moderatora na Tweak.pl Edytowane 11 Listopada 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 No sprawa wyjasniona, mam Segate Barracuda 7200.9 160GB:) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...