brandy Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 witam! mam 256 kiepskiej pamięci i chcę zastąpić ją markową 1 Gb, jest to ta płyta i pasują do niej wg. konfiguratora takie pamięci i takie , czyli kingstony i samsung. co do innych nie wiem. Pytanie brzmi, czy tę pamięć jaka ponoć współpracuje z tą płytą można zastąpić tą (wiem, mocy się nie wykorzysta ale cenowo mogę nabyć nawet taniej niż tamtą starszą . Czy to zadziała? . pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 zadziała o ile te memki maja wpis w spd 266MHz ,a powinny miec taki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Bez problemu bedzie chodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...