Gość Majkel Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Z tego co wyszperałem w necie to wiadomo tylko, że będzie coś takiego jak L3... Dokładniejsze info + trailery, screeny itp mają zobaczyć światło dzienne dopiero w pierwszej połowie 2007 roku. To wszystko co znalazłem. Jeżeli macie coś wiecej to prosze wrzucać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 No pewnie sama gra nie wyjdzie wczesniej niz w 2008 roku, albo i lepiej, skoro kroniki do l2 maja dobic do 10, a mamy dopiero piata czesc. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 ja slyszalem ze ma byc tak jak w guild wars, ze kupujesz gra a w necie pykasza za darmo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 I to by było miłe;> Tylko narazie to czyste gdybanie....I ciekawe ile ramu teraz zalecane...:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Lineage 3 bedzie prawdopodobnie na Unreal Engine 3 - tym samym z ktorego korzysta np. Gears of War ;) http://pc.ign.com/articles/613/613248p1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 No gdyby plotka o tym, że kupujesz grę i grasz via GuildWars to by było wspaniale ;) Bo płacenie co miesiąc to niestety nie dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 ja slyszalem ze ma byc tak jak w guild wars, ze kupujesz gra a w necie pykasza za darmo :Dwątpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Faktycznie tak przypuszczałem, że kupią Unreal Engine 3. Duzo gier wyjdzie na nim: All Points Bulletin – Real Time Worlds America's Army – U.S. Army Endless Saga – Webzen Games Inc. Frame City Killer – Namco Gears of War – (2006) Epic Games Huxley – Webzen Games Inc. Lineage III – NCsoft Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent – (2006) Ubisoft Lost Odyssey – Mist Walker / Feel Plus Stranglehold – (2006) Midway Games Turok 4 – Buena Vista Games Unreal Tournament 2007 (2007) Epic Games Mass Effect – BioWare Too Human – Silicon Knights Nas ciekawi Lineage. Znów będzie brakować efektów z nowego Directx10 (zawsze trochę z tyłu) Dla tych co grają (zróbice sobie przerwe..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...