PACO Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 czesc wszystkim chcialbym zmienic plyte i mam maly dylemat ktora plyte wybrac Soltek 75 FRN-L nVidia nForce2 spp za 460 czy Epox 8RDA+ za 570 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ze wzgledu na SoundStorm dodatkowy LAN i FireWire bierz Epoxa jezeli masz dobra dzwiekowke a reszta ci nie potrzebna to Soltka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 czlowieku, nawet nie pytaj. jesli masz kase to tego EPOXA. tak o nim jest glosno w ostatnim czasie na forum... troszke poszukaj i poczytaj opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a EPOX rózni sie czymś od tego Złomteka?:) chodzi mi o możliwości podkręcania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 hmmm z tego co mi wiadomo to Soltek tez ma Soundstorma :wink: 8) Przynajmniej tak podaja w cennikach 8O Trzeba chyba wpasc na strone Solteka i sprawdzic 8) Osobiscie polecam Epoxa :D wyrabista plytka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 hmmm z tego co mi wiadomo to Soltek tez ma SoundstormaTen Soltek ma mostek poludniowy MCP a nie MCP-T czyli nie ma NForce Dolby Digital AC3 sorki :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 bierz epoxa i nie zastanawiaj sie wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 hmmm z tego co mi wiadomo to Soltek tez ma SoundstormaTen Soltek ma mostek poludniowy MCP a nie MCP-T czyli nie ma NForce Dolby Digital AC3 sorki :oops: Fakt... moje niedopatrzenie :oops: BIERZ EPOXA :) naprawde warto chocby dla dzwieku 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 epox epox epox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ...i wszystko jasne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 nie wiem co tak sie podniecacie tym dzwiekiem na nforce jak wiekszosc z was nie ma nawet glosnikow,zeby uslyszec co on potrafi.Ja mam calkiem dobre glosniki i nie wydaje mi sie zebym wykorzystywal mozliwosci AC97 ,a co dopiero takiego wypasionego kodeka,ktory potrzebuje przestrzennego 5.1 i to nie takich sredniakow jak te creativa.Ulegacie poprostu reklamie i nabijacie kase komus za cos czego nie mozecie wykozystac,ale wasza sprawa ,to was w ....ja robia ,a nie mnie :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 nie wiem co tak sie podniecacie tym dzwiekiem na nforce jak wiekszosc z was nie ma nawet glosnikow,zeby uslyszec co on potrafi.Ja mam calkiem dobre glosniki i nie wydaje mi sie zebym wykorzystywal mozliwosci AC97 ,a co dopiero takiego wypasionego kodeka,ktory potrzebuje przestrzennego 5.1 i to nie takich sredniakow jak te creativa.Ulegacie poprostu reklamie i nabijacie kase komus za cos czego nie mozecie wykozystac,ale wasza sprawa ,to was w ....ja robia ,a nie mnie :-D Jest w tym sporo racji co napisales.Zreszta zaloze sie ze i tak nikt by nie zauwazyl roznicy pomiedzy ta dzwiekowka z tego EPoX'a o ktorym ciagle slychac same ehy i ahy ,a SB Live 5.1 nawet na najlepszych glosniczkach komputerowych creativa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 NIC nie kupuj !!! Dziśkupisz tego Epoxa a za 3 miesiące wyjdzie coślepszego :D wtedy będziesz płakał, że nie poczekałeś z kupnem mobo :D (takie to wszystko pokręcone :( ) TAK NA SERIO TO TEGO EPOXIKA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...