MW88 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Mam pytanko, chcę uruchomić neostrade, mam dwa komputery.Chciałbym rozdzielić na obydwa i to w ten sposób żeby gdy jeden nie pracuje to drugi pracował całą mocą a gdy pracują obydwa było podzielone na obydwa porówno.Mam prośbe, jaki polecacie modem lub prosze o jakiś link, z góry dziękuje. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Ja [ciach!]le [ciach!]a :angry: TU MASZ WSZYSTKO OPISANE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 PartyBOY No rzeeczywiscie wszystko... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Się czepiasz... Wiadomo, że chodziło mi o skorzystanie z wyszukiwarki. Tego tupu problem ("dzielenie neo" było już wałkowane na chyba wszystkie z możliwych sposobów). Chłopak wogóle nic nie szukał i czytał jak chce coś dzielić za pomocą modemem :-| Edytowane 11 Listopada 2006 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...