Skocz do zawartości
Gość teat

Coś Padło...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam do waś pytanie co mi mogło paść? No więc tak: wczoraj mialem zrobic jakies elo pro podkrecanie mojego CPU, Radka i przy okazji ramu :lol: i poźniej wszytsko na sprzedaż :D no to przyszykowałem sobie 220 kostek lodu :-P i pentagrama 70 CPU na Radka :D + radiatory na pamięci, no to do roboty :) i zaczołem krecić grafe najpier więc poleciałem 600/854mhz no to ja sru ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m 3D Marka 03 i lecimy ja zadowolony a tu nagle SRUTRURURUY!@!$@#$!@ w 3 pupy kolorów prawie kazdy pixel mial inny kolor :mur: no to ja reset i wlanczam kompa i sie zawiesil :mur: i od tamtej pory czyli od 1 nad ranem walcze z tym aby kompa wlączyc ale nic nie pomaga, wyjmowałem CPU/baterie robilem reset bios itd i NIC wlaczalem z grafa na PCI tez NIC!!! :mur: :mur:

juz mnie szlak trafa. CPU sie grzeje, Mostek tez, grafa nie zabardzo :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm. . . zasilacz napewno nie co prawda MC 300GTF ale przeciez smigal z moim pentkiem 4.7ghz i r9600 pro 500/800 i wytrzymywał. . . a moze bios? ram? <_< ze grafa na 100% padla to nie wiem...wiatrak sie na niej kreci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm. . . zasilacz napewno nie co prawda MC 300GTF ale przeciez smigal z moim pentkiem 4.7ghz i r9600 pro 500/800 i wytrzymywał. . . a moze bios? ram? <_< ze grafa na 100% padla to nie wiem...wiatrak sie na niej kreci :D

miales szczescie ze z p4 chodzil.. teraz Ci go zabraklo... pozycz od kogos zasilacz... miliony razu bylo pisane zeby nie krecic kompa na zasilaczu z pupy

edit: to ze kreca sie wentylatory i swieca diody na obudowie... odpala dysk.. to nie znaczy ze zasilacz jest sprawny

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm...p.s jeszcze kostki nie były wlazone wtedy... wlasnie sie dowiedzialem ze koleś miał to samo jak mu sie proc uwalil... :mur: eh...szkoda takiej "perełki" niestety bez gwary jest:(

EDIT:Intel Pentium 4 506 s775 prawdopodobnie R.I.P[*][*] bo grafa na pci jest na 100% sprawna, Niech bóg ma go w opiece :cry: :cry: :cry: mam żałobe chyba :cry: :cry:

Sory ze pisze post pod postem! Ale przypomniało mi się ze jak sie wysypał wtedy artami to pozniej weszlem do biosa i proca podkrecilem do 4.4~1.4v na BOX :mur: i sie uruchomił komp i były arty na poczatku i nastąpiła ta wieczna czerń na monitorze z napisem no signal. CPU? :mur:

EDIT2: Uznaje go jako 2.66@5ghz~1.7v. Niestety nie mam screna z CPU-Z, widziały to tylko me oczy i mego kumpla...screen MIAł BYC dziś :mur:

Edytowane przez teat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi