jcbah Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 mam zamiar zainstalować sobie isdn moje pytanie brzmi z jaką średnią prędkością można ściągać pliki z netu? dzięki i jaki terminal wybrać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 pewnie cos kolo 15kB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Offtopic: Kocham tąreklame TPSA odnośnie ISDN (taka nierealna :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Znajomy z mojej okolicy na modemie ISDN w trybie 128kB osiąga dużo słabsze transfery niż ja na SDI. Trochę to dziwne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ja się zamierzam na ISDN, ale w Netii :D Mam nadzieję, że będzie nieźle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 weż lepiej SDI od TELE<span style="color:red;">[ciach!]</span>Y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ciezko powiedizec teoretycznie powinno byc cos okolo 16,xkb/s a ja ci proponuje mimo wszystki wziąsc sdi od telekompromitacji polskiej hyba jedyna z usług tpsy z ktorej jestem zadowolony ... internet caly miech bez zadnych przerw wszystki cacy transfery po 10-11kb srednio (serwer na freesco na 1komp lepsze obslugiwanie porotw com przez linuxa i moge sciagac 10 i wysylac 6 co teoretycznie nie jest mozwiwe w wingrozie) no to tyle jedyne co mnie ostatnio wqrwilo to ze padl im jeden serwer dns i nie laduje mi sie duzo stron no ale.. od czego jest proxy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 nie ma to tamto 15 kb/s i koniec kropka. sam mam to wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ISDN w Dialogu 128Kbit okolo 16kilo/s... i takie ISDN napewno nie zamienilbym na szajsowate SDI (drozej, wolniej, z zagranicznych serwerow slaby transfer) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ja max co moge wyciagnac to 16kb/s, ale to na 2 kanalach. Wiec o tym, ze tpsa kaze sobie slono placic. Za polaczenie na 2 kanalach musisz placic 2X wiecej!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ja na jednym kanale mam 5-8 kbp/s. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 [...] no to tyle jedyne co mnie ostatnio wqrwilo to ze padl im jeden serwer dns i nie laduje mi sie duzo stron no ale.. od czego jest proxy :) :arrow: ano prawda. mialem ten sam problem. wracajac do isdn'a to odradzalbym Ci go do laczenia sie z netem, tzn. zalezy co robirz w necie. jezeli jest to sprawdzanie poczty i przegladanie paru stronek to bierz, ale jezeli chcesz jakies pliki sciagac, to zdecydowanie sdi, a moze neo + :D transfer na isdn'ie max. 15-16 kb/s, a na sdi 11-11,5 kb/s. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...