Skocz do zawartości
jcbah

isdn??

Rekomendowane odpowiedzi

ciezko powiedizec teoretycznie powinno byc cos okolo 16,xkb/s a ja ci proponuje mimo wszystki wziąsc sdi od telekompromitacji polskiej hyba jedyna z usług tpsy z ktorej jestem zadowolony ... internet caly miech bez zadnych przerw wszystki cacy transfery po 10-11kb srednio (serwer na freesco na 1komp lepsze obslugiwanie porotw com przez linuxa i moge sciagac 10 i wysylac 6 co teoretycznie nie jest mozwiwe w wingrozie) no to tyle jedyne co mnie ostatnio wqrwilo to ze padl im jeden serwer dns i nie laduje mi sie duzo stron no ale.. od czego jest proxy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...] no to tyle jedyne co mnie ostatnio wqrwilo to ze padl im jeden serwer dns i nie laduje mi sie duzo stron no ale.. od czego jest proxy :)

:arrow: ano prawda. mialem ten sam problem.

wracajac do isdn'a to odradzalbym Ci go do laczenia sie z netem, tzn. zalezy co robirz w necie. jezeli jest to sprawdzanie poczty i przegladanie paru stronek to bierz, ale jezeli chcesz jakies pliki sciagac, to zdecydowanie sdi, a moze neo + :D transfer na isdn'ie max. 15-16 kb/s, a na sdi 11-11,5 kb/s.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...