pisarz Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Niedlugo konczy mi sie umowa w Erze i chcialbym sie przenieść do Orange oraz wziązc telefon (w sumie Palmofon ;) ) SPV M3000. Jednak nie moge go znależć w zadnej ofercie, badz po prostu nie umiem. Ktos molgby mi w tym pomoc, bo chcialbym zobaczyc jakie są oferty abonamentowe oraz ile mnie wyniesie telefon? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Niedlugo konczy mi sie umowa w Erze i chcialbym sie przenieść do Orange oraz wziązc telefon (w sumie Palmofon ;) ) SPV M3000. Jednak nie moge go znależć w zadnej ofercie, badz po prostu nie umiem. Ktos molgby mi w tym pomoc, bo chcialbym zobaczyc jakie są oferty abonamentowe oraz ile mnie wyniesie telefon? :blink: http://biuroprasowe.orange.pl/notatka_49786.html Google !!! :P Moim zdaniem popełniasz błąd przechodząc do orange z ery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Moim zdaniem popełniasz błąd przechodząc do orange z ery.dzieki za linka. A moglbys uzasadnic dlaczego popelniam bład? Szczerze to przechodze tylko dlatego, zeby kupic tego SPV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 dzieki za linka. A moglbys uzasadnic dlaczego popelniam bład? Szczerze to przechodze tylko dlatego, zeby kupic tego SPV.Bo z tego co ludzie tutaj piszą to nie są zbyt zadowoleni z pomarańczy. Raczej każdy chwali ere, heyah.Sam mam ere (wczesniej plusa) i nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja mam orange, HTC Wizarda i nie narzekam. Jakoś jestem w sieci coś koło 8 lat i nigdy nie miałem większych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...