ediasch Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Właśnie.MAm 300zł na ochłodzenie mojego kompika.Co wy byście zrobili osobiście szkoda jest mi wydać 300zł na powietrze. :rolleyes: <_< .Miałbym możliwość zrobić bloki samemu.jeśli lepiej zrobić samemu to dajcię jakąś liste potrzebnych rzeczy bo mam mozliwości wykonania tego samemu(tokarnia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Za tematy typu 'Jak podkręcić', 'Jak odblokować mnożnik', 'Do ilu podkręce' itp. będzie KARA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Zły dział... swoje zapytanie skieruj tutaj -> http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=33 Ale pierwsze poczytaj topici innych użytkowników i zapoznaj się z tematem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copper Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 WODE <_< A tak serio to co ci pasuje - z wodą jest troche więcej kłopotu - zwłaszcza z transportem Ale jest bardziej wydajna Pompka jest najważniejsza - najlepiej jakieś CWU ale chyba poza budżetem (aquashut, hydrol) Do tego chłodnica (tanie: np: rekord, łada, Kadet) lub droższe, najlepiej coltec (chyba też poza budżetem) A na bloki to MIEDŹ :D - + ew. plexa, poliwęglan, mosiądz, jakieś końcówki (rórki, złączki) Powodzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) WODE <_< A tak serio to co ci pasuje - z wodą jest troche więcej kłopotu - zwłaszcza z transportem Ale jest bardziej wydajna Pompka jest najważniejsza - najlepiej jakieś CWU ale chyba poza budżetem (aquashut, hydrol) Do tego chłodnica (tanie: np: rekord, łada, Kadet) lub droższe, najlepiej coltec (chyba też poza budżetem) A na bloki to MIEDŹ :D - + ew. plexa, poliwęglan, mosiądz, jakieś końcówki (rórki, złączki) Powodzenia ;) za 300zł już złożysz coś z WC na używanych częściach,jeśli chcesz robić bloczki home-made polecam,dużo satysfakcji :) pozdr. Edytowane 14 Listopada 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Za 300zl na allegro mozna kupic bardzo przyzwoity uzywany zestaw (nawet 3 blokowy, chlodnica typu dual) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Pompka jest najważniejsza - najlepiej jakieś CWU ale chyba poza budżetem (aquashut, hydrol) Płynu hamulcowego ja bym nie lał do WC <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< // co "My" bysmy zrobili za tak kase to zle pytanie. Ty i tak zrobisz jak bedziesz chcial, za ta cene mozna zlozyc chlodznie do dwoch kompow, ale mozna tez kupić pół bloku na procesor..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 dobierz części tak, by dało się je stabilnie zamocowac w odubowie, wtedy będziesz niesamowicie zadowolony, i własnie w takim wypadku oczywiście lepiej złożyć WC ;) Ciepło skupiane jest w jednym miejscu, i prosto można go rozporszyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...