jc Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) ponieważ nie znalazłem taniego wzmacholka ( ;-( ) musze kupic jakies glosniki, przegladalem allegro i natknołem sie na to, opyla sie ? 120w..lepiej niz krejejtiw 5.1, wiadomo 2.1 to nie 5.1 ale moc maja dużo wiekszą, a moze coś innego ? :D jeśli powinien być dział audio to prosze modera o przeniesienie, z góry dziekuje :) Edytowane 15 Listopada 2006 przez JC_pink Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Broń borze przed Tracerem. Toć nie są głośniki, tylko szajs. Lepiej się rozglądaj za Logitechami X-230. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) za tą cene można kupic nawet logitech x-530 w niektórych sklepach. To jest 5.1 o łącznej mocy ok. 80-90W. Wydaje mi się że mogą zagrać głośniej niż te, do których sie przymierzasz ;) i napewno ładniej Edytowane 17 Listopada 2006 przez DiJo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 O glosnikach do kompa to my juz mam y przyklejony temat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...