robootb Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Witam, niestety jestem nieszczesliwym posiadaczem GF2 MX. Wiem ze w tej karcie nie ma czegos takiego jak pixel shaver(sory jesli zle napisalem) :-| ... Ostatnio uslyszalem ze jest mozliwosc emulacji tego, nie wiem czy to prawda czy nie wiec pytam. Czy jest mozliwosc emulowania pixel shaver, jak to zrobic? Na tej karcie niestety nie da sie grac w zadne nowe gierki, a chcialbym troche pograc ;p. Jesli taki temat istnial to przepraszam, ja neistety nie znalazlem niczego. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Pixel SHADER. Istniala emulacja ale nawet jak ja znajdziesz to plynna gra bedzie w rozdzielczosci 100x80 pikseli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 można to zrobić przez program 3d analyzer (czy jakos tak ;D) http://www.tommti-systems.de/main-Dateien/...alyzer-v236.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Do tego musiałbyś mieć procesor typu C2Q, żeby gry płynnie chodziły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 golarka pixeli powiadasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Jak chcesz grać, to kup najpierw nową kartę graficzną. Żadne cuda typu emulacja ci tu nie pomogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Zdecydowanie lepszym wyjsciem bedzie kupic za kilkadziesiat zlotych karte ktora go ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba14 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Radeon 9200SE - ok 90zl na allegro, moze trafi sie taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 R9550 za ~150zł. Na 9200se będzie strasznie klatkowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Radeon 9200SE - ok 90zl na allegro, moze trafi sie taniejZa tą cenę wolałbym GF3TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Za tą cenę wolałbym GF3TIja tez ;) przerobiona na quadro ;) ogolnie emulacja tego jest bez sensu.. bo i tak sie grac nie da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...