DaRoN Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Witojta! Pytanie jest tego rodzaju, że chciałem sobie dziś zalać układzik a tu doopa zbita i mokra. Węży nie wiem skąd strzasnąć. Nie chce mi się zamawiać w necie ( i tak jedyne miejsce gdzie widziałem i gdzie są w miare tanie i ładne to X4Pro aka MCS), a więc szukałem w mieście. Obleciałem Leroy Merlin, OBI, Castorame i wszędzie mają takie same sztywniackie baty 10/14mm. Wie ktoś coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 sprobuj w NOMI maja moze cellfasty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Wiem gdzie jest fajny ogrodnik z fajnymi wężami. węże to 9/11 idealnie pasują do nk12, sam tak używałem i nie potrzebne są żadne zaciski i takie tam.... tak się prezentują... są bardzo podobne do zielonych eheimow... Chcesz to mogę Ci zdradzić gdzie takie można kupić, albo mogę ci tanio oddać bo mam jeszcze z 4 metry.... Edytowane 17 Listopada 2006 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Jutro może papcio mój z pracy mi przywiezie, ale jeśli nie to ja bym się pewnie i skusił. A reduktory? Bo na ładzie mam 12/14mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Jutro może papcio mój z pracy mi przywiezie, ale jeśli nie to ja bym się pewnie i skusił. A reduktory? Bo na ładzie mam 12/14mm. reduktorów tam nie ma.... ale znam inne sklepy gdzie sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 reduktorów tam nie ma.... ale znam inne sklepy gdzie saPowiedz [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Powiedz [;Większość sklepów hydraulicznych/pneumatycznych, zagadaj na gg to powiem dokładnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? Ostatecznie mogą być z neta, tylko błagam 10/12, nie 9/12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? Ostatecznie mogą być z neta, tylko błagam 10/12, nie 9/12 Jeśli mogą być wysyłkowo, to u mnie w mieście mogę ci kupić, nie wiem czy jeszcze są, ale jak mialem WC, to były :) Sam kupowałem tam 10/12 :) Cellfasy ofkoz :] ~2 zł./metr Edytowane 23 Listopada 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Sprawdzałeś w OBI na Wielickiej (chyba?) , tam kupowałem bardzo fajne węże z pcv 8/10 i chyba były też 10/12 .. ładne zielone troszkę za miękkie, ale dają rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Sprawdzałeś w OBI na Wielickiej (chyba?) , tam kupowałem bardzo fajne węże z pcv 8/10 i chyba były też 10/12 .. ładne zielone troszkę za miękkie, ale dają rade.Byłem w OBI obok Geanta i tam były jakieś przezroczyste sztywniaki takie same jak w Casto. EDIT: Ostatecznie kupiłem w Praktikerze @ M1 :) Edytowane 18 Maja 2007 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...