PucMix Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam, Chcialbym sie zapytac czy ktos z was ma taki monitor: MONITOR 17'' LCD SAMSUNG SM740B i czy moglby o nim cos powiedziec, plusy i minusy. Zainteresowany jestem kupnem tego LCD. Jakie sa wasze opinie na temat Samsunga SM740B ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 We wtorek będę miał w domu 740N to chyba to samo co Twój tylko że 740B jest czarny a mój mix (srebrno czarny) Dam znać co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PucMix Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 No ja nie wiem czy to samo ;P Pewnie czyms musi sie roznic. Ale okej, czekam na Twoja wypowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 740N - D-sub 740B - DVI-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PucMix Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 No i jak tam Soker, masz juz ten monitor ?? Opowiadaj prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...