Puchacz1 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam, mój problem jest wygląda następująco otóż jak próbuje coś ściągać niesety mój transfer wynosi 5-10 kb/s (normalnie 30 kb/s) W grach pingi są poprostu tragiczne bardzo niestabilne, wysokie itd.... !!. Myślałem, że to wirus więc przeskanowałem system. No nic myślę sobie zrobię formata i zainstaluję na nowo windę. To też nie pomaga. Zadzwoniłem do admina on powiedział, że u nich wszystko gra i nie ma żadnych problemów. U sąsiada wszystko dobrze się ściąga itd..... Ja już nie mam pomysłu co to może być ?. sieciówka? może co innego? Psiadam łącze 256kb/s siła sygnału bardzo dibra antenka się nie przekręciła tzn stoi w dobrym miejscu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Od kiedy tak masz (czas/zmiany w sterownikach/sprzecie)? Jak laczysz sie z netem? Przez radiowke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 tak jest to łącze radiowe. Mam tak od jakiegoś miesiąca ale wcześniej nie miałem kompa i nie mogłem napisać !:( Wszystko na tych samych ustawieniach co kiedyś jak działało dobrze !!:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 moze limit wykozystany i tak jak neo tanswer spada, albo ktos sie podlaczyl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Stawiam na przeciezenie Twojej sieci i zmienne warunki pogodowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) nie mam limitów !. Przeciążenie ? co masz na myśli ? zmienne warunki pogodowe? raczej nie ponieważ z tego co wiem to fale radiowe przechodzą przez wszystko więc raczej nie to. Był u mnie admin i powiedział, że na 90% to sieciówka i mi ją w poniedziałek wymieni więc zobaczę no może nie przez wszystko ale przez bardzo wiele rzeczy ;) Edytowane 19 Listopada 2006 przez Puchacz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 AP i twojego providera jest zapchane, poprostu siec z ktorej korzystasz jest przeciazana(za duzo osob podlaczancy do 1 ap)/zapchana(lata za duzo wolnych pakietow) musisz gadac z providerem, bo my nic nieporadzimy na forum, niemamy dostepu do tej sieci, napewno jest to jedna z tych 2 przyczyn wiem, bo sam tak mialem, mozesz eszcze sprowac reinstalla zrobic, ale na 90% chodzi o sama siec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 hm... no zobaczymy jutro mają wpaść i wymienić sieciówke bo ona się dziwnie zachowuje jak oni to mówią. Jak nie pomoże to z nim o tym pogadam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 nie mam limitów !. Przeciążenie ? co masz na myśli ? zmienne warunki pogodowe? raczej nie ponieważ z tego co wiem to fale radiowe przechodzą przez wszystko więc raczej nie to. Był u mnie admin i powiedział, że na 90% to sieciówka i mi ją w poniedziałek wymieni więc zobaczę no może nie przez wszystko ale przez bardzo wiele rzeczy ;) juz wiesz na czym polega przeciazenie ;) no i pewnie z czasem zauwazysz ze pogoda tez wplywa na sile sygnalu itd a tym samym przeklada sie na jakosc neta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...