Gość teat Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Witam serdecznie. Mam mały dylemat bo nie wiem ktora DFI zakupic - DFI Lan Party UT RDX200 - DFI Lan Party UT CFX3200 - DFI Infinity Edytowane 18 Listopada 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 DFI Lan Party UT CFX3200 najlepszy wybór z podanych. :) Mam ją i naprawdę złego słowa nie można na nią powiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 No tak, ale zeby była jeszcze ona dostepna chyba wezme rdx200 bo jeszcze są :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Też był ci polecił DFI Lan Party UT CFX3200 ale nigdzie jej niema :? No to teraz pozostaje ci wybór między DFI Lan Party UT RDX200 a Infinity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) No tak tylko gdzie mozna kupic tą Infinity <_< z chęcia bym ją wzioł :) Edytowane 18 Listopada 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Tutaj masz na zamowienie: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Z tego co wiem to DFI Lan Party UT RDX200 zakupiona :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 @teat jak potestujesz to napisz mi na PW czy masz to samo co u mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Zakupiłem DFI Lan Party UT RDX200 :-P no spoko panowie wszytsko bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Czy DFI Lan Party UT RDX200 też w UV świeci ?? jak moja z sygnaturki?? i mam takie pytanie czy moja zasiłka podoła takiej płycie?? bo widzę ze jest tam zasilanie 8pin zamiast starego P4 4pin?? Edytowane 18 Listopada 2006 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 1. Świeci. 2. Ta wtyczka 8 pin to EPS ale dziala tez na 4 pin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 1. Świeci. 2. Ta wtyczka 8 pin to EPS ale dziala tez na 4 pin :D 1. dzięki 2. są szanse że mój słabiutki chiftec sobie poradzi.... i wystarczy 20pin pod tą duża wtyczkę na zasilanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) 1. dzięki 2. są szanse że mój słabiutki chiftec sobie poradzi.... i wystarczy 20pin pod tą duża wtyczkę na zasilanie? Czy starczy pewnie tak a 20pin spokojnie podepniesz. Edytowane 18 Listopada 2006 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Która karta muzyczna jest lepsza ta na DFI czy Sound Blaster Augidy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Sound Blaster Augidy na pewno jest lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Just4Fun Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Która karta muzyczna jest lepsza ta na DFI czy Sound Blaster Augidy ??na dfi jest alc850... kazdy sb live/audigy bedzie od tego lepszy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 No ja czekam na DFI LanParty UT nForce4 Ultra-D od @wegorz91, ma ktoś jakiegos teniego proca na 939 do sprzedania OT :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...