Skocz do zawartości
Bartoleon

Mcubed T-balancer Sl4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Już od dawna mam zamiar kupić jakiś panel z możliwością automatycznej regulacji prędkości wentylatorów.Wybór jest mały: Thermaltake hardcano jest podobno problematyczny w działaniu(problemy z zpamiętywaniem ustawień i ponoc nie wszystkimi wentylatorami poprawnie steruje), silverstone eudemon ma mozliwość automatycznej regulaci ale tylko na podstawie określonych przez producenta wartości temperatury - totalna porażka moim zdaniem. Nie znam innych paneli z możliwością automatycznej regulacji ale dziś znalazłem urządzenie o dużo większych możliwościach niż chyba wszystkie panele.

zdjęcie i opis mcubed T-Balancer SL4

Ciekawe czy np można ustalić przedział prędkości obrotowej wentylatora dla okreslonego przedziału temperatury. Albo czy jest mozliwe ustalenie przedziału wartości temperatury, w którym wentylator ma być wyłączony i czy można dla danego kanału ustalić stałą wartość prędkości wiatraka niezleznie od temperatury.

Jeśli ktos to ma albo widział u kogos to prosze opisac mozliwości tego urządzenia i czy wszystko w nim działa tak jak powinno bo na polskich stronach nie znalazłem żadnej recenzji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi