krogoth111 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Mój znajomy przyniósł mi lapciaka swojego Asusa A6000. Zainstalowany system to Home z SP1. Mówił że laptop zaczął dziwnie piszczeć więc się przestraszył i go wyłączył. Teraz za każdym razem jak go odpala gdy ma pojawić się pulpit wyskakuje: Błąd LSASS i różne monity. Raz że brakuje pamięci do ukończenia aplikacji Innym razem że Nałożono zbyt duże ograniczenia by ukończyć zadanie. Monit trwa około sekundy i laptop poprostu się wyłącza. Wyjąłem jedną kość ramu i udało mi się go odpalić. Usunąłem śmiecie, wywaliłem multum programów z autostartu odinstalowałem aplikację Nokia PC Suite po której to sie popsuł i wyłączyłem go. Wsadziłem kości ramu odpalam i znowu to samo LSASS... Wyjmuję kość ramu i [gluteus maximus] juz też nie pomogło. Zmieniam sloty ramu, kości, na jednej na wszystkich zmieniam ustawienia biosu ładuje domyślne normalnie godzinę grzebię... [gluteus maximus]. Ciągle to samo.... Wirus??? Ustawiam botowanie z CD. Wkładam system XP Professional z SP2. Odpalam z CD no i chcę sformatować dysk... Gdy pojawia się ekran kiedy mam wybrać R by naprawiać system lub ESC by nie naprawiać nie zdążę nic kliknąć bo: Laptop sie poprostu wyłącza... Co robić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Pewnie strzelona jest jedna kostka ramu albo ktorys slot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Nie. Próbowałem na różnych slotach z różnymi kościami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Podłączyłem ten dysk do PC przez przejście. Jak zainstalować na tym dysku SP2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 a ten lapek byl orginalnie z systemem?? jezeli tak sus powienien zrobic jakies recovery na dysku/cd/dvd, lub poprostu dac cd z systemem ja tez niemoglem windy na kompie HP zainstalowaz ze swojej plytki, a recovery sie gdzies podzialo - komp mojej mamy w pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...