Gość sekman Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Wpisuje login , haslo. Ładuje..... i ..... nic! Biala czysta strona sei otwiera. Najlepsze ze na PC mi dziala a na laptopie juz nie. Jakis wirus? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Jaka przeglądarka? Wyczyść ciasteczka i temp. Mogło się coś zaciąć po prostu. Spróbuj na FF, IE lub Operze w razie czego jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Dziwna sprawa. Ostatnio zaczelo dzialac ale teraz znowu sie tak stalo.Ostatnio czyscilem ciasteczka, historie, rejestr, antytrojany itd. Nic nie pomoglo. U kumpli moglem sie spokojnie logowac. Mam firewalla i antyvira. Nagle zaczelo dzialac. Dziisaj wchodze na gmail, znowu to samo. Firefox 2.0, Win Xp SP2, Keria, Kaspersky. Nie mam pojecia od czego to moze być... prosze o pomoc ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 To chyba wina Javy, b ojesli ja wylacze to moge otworzyc gmail w normalnym htmlu. Jesli jednak wlacze jave to mi nie wchodzi. Ale co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Jeszcze raz zainstalować Javę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Java (nie JavaScript) nie ma nic wspólnego z gmail (mam wyłączoną i mogę się zalogować). Skoro czasem działa, to stawiałbym na problem z providerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 wyjasnilo sie, to wina KErio ;o Odinstalowalem, i idzlla. Dziwna sprawa bo na stacjonarnym mam kerio i wszystko smiga (ta sama wersje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...