rafalloos Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 oto pytania: 1. widzialem 2 modele nowej ie 3.0 - b75-000117 i b75-000112, mozecie mi powiedziec czym sie roznia i czy w ogole tak jest bo moze ktos zle napisal 2. czy nowa ie 3.0 jest w sprzedazy tylko w czarnym kolorze ? jak ktos wie gdzie, poza allegro, mozna ja kupic w innym kolorze niech da linka. Dzieki za ewentualna pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 oto pytania: 1. widzialem 2 modele nowej ie 3.0 - b75-000117 i b75-000112, mozecie mi powiedziec czym sie roznia i czy w ogole tak jest bo moze ktos zle napisal 2. czy nowa ie 3.0 jest w sprzedazy tylko w czarnym kolorze ? jak ktos wie gdzie, poza allegro, mozna ja kupic w innym kolorze niech da linka. Dzieki za ewentualna pomoc 2. Nowe sa tylko black o ile wiem. Czym sie roznia te modele nie mam pojecia. Btw zadales to pytanie w temacie o IE, nikt nie odpowiedzial to zalozyles temat. To nie jest najrozsadniejsze posuniecie. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalloos Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 czemu ? tam mi nikt nie odpowiedzial bo o jakichs [ciach!]lach gadaja to co mialem zrobic, powtorzyc tego samego posta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 czekac az jakas osoba ktora cos wie na ten temat sie wypowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...