tom256 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Chciałbym zintegrować z Windowsem 98SE PL IE6, MediaPlayer, DirectX, oraz poprawki i nieoficjalny ServicePack. Jakiś pomysł jak to zrobić?? Z góry pisze ze Nlite który mam 1.2.1działa tylko z Win2003,XP i 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Raczej nie ma takiej mozliwosci, przynajmniej ja o niczym takim nie slyszalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Nie da się. Po 1. nie jest to paczka przygotowana przez M$, po 2. do Windowsów 95/98/Me nie dało się integrować poprawek - fizycznie nie ma takiej możliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Dzięki za info. Widocznie będę musiał to prostu wszystko dograć na płytkę do osobnego katalogu. :( __________________________________________________________________________ Edit Znalazłem coś takiego http://www.litepc.com/98lite.html Edytowane 22 Listopada 2006 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...