sough Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Witam, Nie będę się rozpisywał... Po 12 miesiącach przerwy spowodowanej nawałem innych prac wróciłem do grafiki... Co za określenie... Link na digARTa (Polska): http://www.digart.pl/praca/542901/ Link na dA (zagranica): http://www.deviantart.com/deviation/43295920/ Coś dla ludzi, którym znudziły się wszechobecne windowsowskie roślinki, robaczki i tym podobne... Jeśli ktoś będzie potrzebował, mogę upnąć to w 1600x1200 lub jakiejś mniejszej rozdzielczości... Aaaaa... digART ma dzisiaj przerwę techniczną. Co prawda już niby wszystko działa, ale w razie problemu macie też link na dA. Pozdrawiam, sough. Dodane: Specjalnie dla serkal34 wystawiam to w wide 1680x1050. Edytowane 21 Listopada 2006 przez sough Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) A dałbyś rade zrobić z tego wide 1680/1050? Bo byłbym zainteresowany Edytowane 21 Listopada 2006 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sough Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Pewnie, zaraz wyedytuję pierwszego posta i podam link. Dzięki za zainteresowanie... Dodałem już linka do wide. Jest w pierwszym poście. Pozdrawiam! Edytowane 21 Listopada 2006 przez sough Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Dzięki wielkie ;) naprawdę całkiem ładna tapetka Edytowane 21 Listopada 2006 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Świetna tapeta:) Taka mroczna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 ta jest niezła: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Mhmm :] taka Stalker'owata ;] tak zapytam...masz jakieś anioły w dorobku ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sough Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Maaaam... A raczej miałem... Powiedziały "papa" i odleciały do krainy wiecznych MBajtów i pixeli... Razem z dyskiem WD80, dokładniej to z jego częścią... Nie były publikowane, bo raczej nie mam zwyczaju umieszczania swoich prac w internecie. Portfolio jest w "fazie" wstępnej produkcji... Nie chce zrobić kupy zamiast folio ale też nie mam za bardzo czasu na dłuższą prace... Dlatego koło się zamyka i nie mam ukończonego folio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Powiem tak właśnie takich tapetek szukałem !!! BoSkiE :lol2: Xibi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 ZAJEBISTE :blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Co talent to talent. Na kolana, chamy :> Jakąś "falloutową" można by poprosić w wolnej chwili? Czernobylna też nie byłaby do pogardzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) przylaczam sie do prosby jonasa :) cos w post nuklearnych klimatach bedzie super ;) stalker/fallout Edytowane 27 Listopada 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sough Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Dzięki za komentarze. jonas: Nie spodziewałem się, że twórca "małego Czarnucha" się tutaj wypowie. To ja padam na kolana, całuję stopy (tylko stopy, dla zboczuchów ostrzeżenie) i oddaję "Allahy" (czyt. pokłony). Postaram się coś zrobić, nawet miałem w planach podobny art, ale niestety ostatnio ciężka choroba bardzo bliskiej mi osoby uniemożliwia mi jakąkolwiek prace... Straciłem wenę, o czasie nie wspomnę... Ale to jest teraz sprawa najwyższej rangi, więc wybaczcie jeżeli przyjdzie wam długo poczekać na jakąś nową prace... O ile jakaś będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Ależ doprawdy. [zapłoniło się dziewczę niewinne, zatrzepotało przyklejonymi rzęsami, skutkiem czego spadły one między pety i rozlaną wódkę] Mamy czas, fear nothing. Sił do walki z chorobą oraz szybkiego powrotu do zdrowia pozostaje życzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uns3 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 sough: kawal dobrej roboty... od dluzszego czasu szukalem godnego zastepcy swojej tapety, przegladalem co jakis czas deviantart'a w kategorii Dark i jakos nic nie moglem dla siebie znalezc. Twoj twor mi sie podoba (ma nawet jakies przeslanie) i mam go juz na tapecie od ok tygodnia w pracy, i od wczoraj na domowym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) No Extra tapetki zawsze mialem panny na pulpicie a teraz wlasnie szukalem cos mrocznego w takich klimatach jak wyzej i SUPER ! Tapetki... I tez sie przylaczam do prosb o wiecej tapetek ;) ------------------------------------- A mam prosbe mogl bys sough wstawic ta tapetke w rozdzielczosci 1280x960 Edytowane 3 Grudnia 2006 przez SlaY3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) A jakiz to problem sobie wyciac ? :) Albo nawet nic nie wycinac tylko ustawic tapetke w 1680x1050 jako wycentrowana i tez bedzie ok (minimalnie przytnie z gory i z dolu), ja tak zrobilem w pracy, gdzie nie mam panoramy. Edytowane 3 Grudnia 2006 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Taaaak, maska przeciwgazowa jest IMO rewelacyjna. Juz wyladowala u mnie na tapecie :) Chociaz wolal bym wersje bez napisow. Masz moze taka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sough Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ta maska przeciwgazowa nie jest mojego autorstwa. Ktoś kto wrzucił ją do tego tematu widocznie się pomylił. http://www.digart.pl/praca/587663/ http://www.deviantart.com/deviation/44990502/ Moja nowa praca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...