Skocz do zawartości
sough

Wallpaper... Dark

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nie będę się rozpisywał... Po 12 miesiącach przerwy spowodowanej nawałem innych prac wróciłem do grafiki... Co za określenie...

Link na digARTa (Polska):

http://www.digart.pl/praca/542901/

Link na dA (zagranica):

http://www.deviantart.com/deviation/43295920/

Coś dla ludzi, którym znudziły się wszechobecne windowsowskie roślinki, robaczki i tym podobne...

Jeśli ktoś będzie potrzebował, mogę upnąć to w 1600x1200 lub jakiejś mniejszej rozdzielczości...

Aaaaa... digART ma dzisiaj przerwę techniczną. Co prawda już niby wszystko działa, ale w razie problemu macie też link na dA.

Pozdrawiam, sough.

Dodane:

Specjalnie dla serkal34 wystawiam to w wide 1680x1050.

Dołączona grafika

Edytowane przez sough

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maaaam... A raczej miałem... Powiedziały "papa" i odleciały do krainy wiecznych MBajtów i pixeli... Razem z dyskiem WD80, dokładniej to z jego częścią...

Nie były publikowane, bo raczej nie mam zwyczaju umieszczania swoich prac w internecie. Portfolio jest w "fazie" wstępnej produkcji... Nie chce zrobić kupy zamiast folio ale też nie mam za bardzo czasu na dłuższą prace... Dlatego koło się zamyka i nie mam ukończonego folio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za komentarze.

jonas: Nie spodziewałem się, że twórca "małego Czarnucha" się tutaj wypowie. To ja padam na kolana, całuję stopy (tylko stopy, dla zboczuchów ostrzeżenie) i oddaję "Allahy" (czyt. pokłony).

Postaram się coś zrobić, nawet miałem w planach podobny art, ale niestety ostatnio ciężka choroba bardzo bliskiej mi osoby uniemożliwia mi jakąkolwiek prace...

Straciłem wenę, o czasie nie wspomnę... Ale to jest teraz sprawa najwyższej rangi, więc wybaczcie jeżeli przyjdzie wam długo poczekać na jakąś nową prace... O ile jakaś będzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ doprawdy.

[zapłoniło się dziewczę niewinne, zatrzepotało przyklejonymi rzęsami, skutkiem czego spadły one między pety i rozlaną wódkę]

Mamy czas, fear nothing.

Sił do walki z chorobą oraz szybkiego powrotu do zdrowia pozostaje życzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sough: kawal dobrej roboty... od dluzszego czasu szukalem godnego zastepcy swojej tapety, przegladalem co jakis czas deviantart'a w kategorii Dark i jakos nic nie moglem dla siebie znalezc.

Twoj twor mi sie podoba (ma nawet jakies przeslanie) i mam go juz na tapecie od ok tygodnia w pracy, i od wczoraj na domowym kompie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Extra tapetki zawsze mialem panny na pulpicie a teraz wlasnie szukalem cos mrocznego w takich klimatach jak wyzej i SUPER ! Tapetki... I tez sie przylaczam do prosb o wiecej tapetek ;)

-------------------------------------

A mam prosbe mogl bys sough wstawic ta tapetke w rozdzielczosci 1280x960

Edytowane przez SlaY3R

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakiz to problem sobie wyciac ? :)

post-295-1165180946_thumb.jpg

Albo nawet nic nie wycinac tylko ustawic tapetke w 1680x1050 jako wycentrowana i tez bedzie ok (minimalnie przytnie z gory i z dolu), ja tak zrobilem w pracy, gdzie nie mam panoramy.

Edytowane przez FiDO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi