Wojtexx Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Wiem że to śmieszne ale nie znam swojego Id... Jak go znaleść :P :lol: :oops: Pozdro :rolleyes: Edytowane 22 Listopada 2006 przez Wojtexx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=143396 Nie ten dział!! Chyba że chodzi Ci o inne id. Edytowane 22 Listopada 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Jakiego Id bo nie rozumiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 :google: nie boli Tyle ze musisz miec pod reka umowe :P kain 83.x.x.x I wszystko jasne [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtexx Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) To chyba host ale nie wiem czy dobrze napisałem :P \ nie mam neostrady Edytowane 22 Listopada 2006 przez Wojtexx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 No to powiedz o co chodzi bo rownie dobrze moge rozerwac torebke tetley ( szkoda mi ) i zaczac wrozyc w filizance ( bardzo mi sie podoba swoja droga ) i nie wiele z tego wyjdzie ( moze dlatego ze wnetrze jest czarne? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Orgiusz, kawa do tego bedzie lepsza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Orgiusz nie spodziewalem sie po Tobie, ze tak w zywe oczy klamiesz z brakiem cierpliwosci w sygnaturce ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Id :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Kawa... Juz raczej nie. Moze za to z kiepow powroze?? Wyzylem sie przerzuciwszy 300kg stali. Koniec OT :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...