Skocz do zawartości
Black_war

Laptop Do 2,7 Tyś

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

wiem, że już miałem jeden temat no ale.. teraz budżet wynosi 2700zł Laptop do wszystkiego czyli jak najwydajniej w jak najlepszej cenie. Poszukałem troche i znalazłem Asusa jakiegoś (nie pamiętam dokładnie modelu) o parametrach mniejwięcej: CeleronM 420, 512mb ram, 60gb hdd, ati radeon x200m, wyświetlacz 15,4 czyli ładna panoramka... Ale moją uwagę też przykłuł Fujitsu Siemens amilo pro 2055 o konfiguracji: CeleronM 420, 1gb ram, 80gb hdd i wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że nigdy nie widziałem i nie korzystałem z Fujitsu nie wiem jak z awaryjnością itd. a do tego karta graficzna... Unichrome 2d/3d czy jakoś takoś się ten wytwór nazywa... I jeszcze pytanie: Acery kuszą jednak już się sporo o nich naczytałem, że są awaryjne i ogółnie jedno wielkie g... z nich jest. Ale mój dobry znajomy ma takiego Acera już 2 lata i jeszcze nigdy nie miał z nim problemów. To wszystkie moje przemyślenia teraz zdaję się na Was.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc wybór padł na... Benq P51E i po kilkunastu godzinach jestem całkiem zadowolony ;) SempronM 3200+ (1,6ghz, 512kb cache) 512b ddr2, gf6100Go, 80gb hdd czyli całkiem znośnie :) Zastanwiałem się nad nim a nad benq r55 ale tego drugiego nie znalazłem w moim mieście niestety ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi