Black_war Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam, wiem, że już miałem jeden temat no ale.. teraz budżet wynosi 2700zł Laptop do wszystkiego czyli jak najwydajniej w jak najlepszej cenie. Poszukałem troche i znalazłem Asusa jakiegoś (nie pamiętam dokładnie modelu) o parametrach mniejwięcej: CeleronM 420, 512mb ram, 60gb hdd, ati radeon x200m, wyświetlacz 15,4 czyli ładna panoramka... Ale moją uwagę też przykłuł Fujitsu Siemens amilo pro 2055 o konfiguracji: CeleronM 420, 1gb ram, 80gb hdd i wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że nigdy nie widziałem i nie korzystałem z Fujitsu nie wiem jak z awaryjnością itd. a do tego karta graficzna... Unichrome 2d/3d czy jakoś takoś się ten wytwór nazywa... I jeszcze pytanie: Acery kuszą jednak już się sporo o nich naczytałem, że są awaryjne i ogółnie jedno wielkie g... z nich jest. Ale mój dobry znajomy ma takiego Acera już 2 lata i jeszcze nigdy nie miał z nim problemów. To wszystkie moje przemyślenia teraz zdaję się na Was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Bo z tanimi laptopami tak jak i z tzw. niefirmówkami to różnie bywa raz działa latami raz pada odrazu :-) \Ja wybrał bym asusa ale zrobisz jak będziesz chciał :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 No więc wybór padł na... Benq P51E i po kilkunastu godzinach jestem całkiem zadowolony ;) SempronM 3200+ (1,6ghz, 512kb cache) 512b ddr2, gf6100Go, 80gb hdd czyli całkiem znośnie :) Zastanwiałem się nad nim a nad benq r55 ale tego drugiego nie znalazłem w moim mieście niestety ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...