Kuba14 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Siema mam Tagana TG380-U01 i nie wiem jaka to jest wersja a z tego co wiem sa 4 rozne. Jak moge sprawdzic swoja wersje? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Ja słyszałem o dwóch - cicha z gładkimi lopatkami wentyla Sanyo-Denki i głośna z chropowatymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 I jeszcze taka z nadrukiem "Tagan" na oplocie i bez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba14 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) U mnie na oplocie nie ma nic. Taganik jest nieslyszalny wiec to raczej wersja z gladkimi lopatkami. PS. cos mi sie wydaje ze nie mowiliscie na powaznie..... :? //edit: juz nieaktualne, mam v4 :D Edytowane 26 Listopada 2006 przez Kuba14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...