polemnik Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 witam! w komputerach stacjnarnych znamy się dobrze, ale w notebookach nie :P miałem takiego może raz w rękach. szukam laptopa do 2500 zł max, dysk twardy ~~ 80GB, chcę tam włożyć iplusa lub coś takiego... Musi też mieć dobrą baterie, oraz nie obraże się jak by miał głosniki i mikrofon (do skype)... Zajmuje się grą na giełdzie walut, i ostatnio doszedłem do wniosku że to nie ja muszę siedzieć przed komputerem u mnie w domu, ale to komputer przede mną... Wkońcu spędzam tutaj koło 7 godzin dziennie (albo nocnie :P) :) Poza tym to internecik, gg, skype, czasami jakiś film ... Proszę o pomoc :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Idealny do takich zastosowań będzie asus taki jak mam w podpisie F2HF-5A008, Szybki, bateria mocna świetny mikrofon itd :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 a e.w coś tanszego ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...