PaBlO Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam! Mam pytanko. czy po zmianie mobo i proca trzeba reinstalować system(mam xp pro)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Powinno się. Czasem system po takiej zmianie ruszy, i wtedy wystarczy doinstalować sterowniki nowe. Ale najlepiej zrobić format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Moj dawny system wytrzymal 5 zmian mobo i 2 rozne platformy. ;] Wgrywalem od nowa dopiero gdy zmienilem system, ale roznie dobrze moglem go przeniesc ghostem albo innym programem. ;] Edytowane 26 Listopada 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Jesli masz ten sam czipset to nie musisz. Ja sprawdzalem na kilku z NF4-IE i szlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Tia pojdzie. Bylem świadkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 często nie idzie ;) zazwyczaj pomaga wywalenie sterowników acpi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Nie trzeba. Natomiast szansę na maksymalną możliwą wydajność takiego nieprzeinstalowanego Windows oceniam na minimalną przy zmianie płyty głównej. Procesora niby też, ale to już w szczególnych przypadkach - tak było z obsługą HT w P4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...