Gość 05_03_1992 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 witam szczegółów nie mogę p[odac pewien serwisant mowi mi, ze do pewnej grafiki wgral bios ze swoim zapiskiem, ktory znika po podniesieniu zegarów i po tym wie czy karta była podkręcana :blink: śmierdzi mi to lolkiem :mur: bardzo prosze o szybka odpowiedź pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 pierwsze słysze :blink: pewnie chcial twoja reakcje zobaczyc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zobaczył 14olatka i pomyślał, że taki wałek przejdzie. Bez urazy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 No mi też to śmierdzi. Nie wierzyłbym w to. Cfaniakuje koleś, bo nie chce Ci gwary uznać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Albo koles jest super mega hiper uzdolniny albo walek :D Poza tym jakby wgral zmodyfikowany przez siebie bios uniewaznilby chyba gware... Edytowane 27 Listopada 2006 przez deadfrog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Kolejny kandydat do topicu roku ;] Nie ma bata, ten rok jest jakiś taki bardzo rodny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 To by znaczylo, ze podniesienie zegarow dokonuje flashowania biosu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 tak myślałem wałek wkręcał tacie przez fona, pan z MTEC ja bym się nie dał, ale tatko mocno przekonywał :> pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 nie ma NAJMNIEJSZYCH szans ;) Niby podniesienie zegara w dajmy na to atitoolu powodowało by zmiany w wewnętrznym biosie karty? LoL ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 tak myślałem wałek wkręcał tacie przez fona, pan z MTEC ja bym się nie dał, ale tatko mocno przekonywał icon_wink_smile.gif pozdr Słyszałem dużo złego już o tej firmie. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 A ja ci serwisowo odpowiem : nie ma bata nie bo nie i ch..... Nie ma mozliwosci dlatego jesli karta po o/c przylazi do serwisu i jest zjarana to ci ja naprawiaja bo nie udowodnia ci , ze sie tym bawiles... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Wałek taki że.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...