wilczurek Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 szukam memów na ddr2 które będą dobrze działać z c2d = chodzi o to aby sie nie zjarały jak podkręcę proca . nie mówie tu o pamięciach od ocz bo nie mam kasy na to ( w sumie to jeszcze brakuje mi 4/5 na nowego kompa ale może dostane kredyt to załatwie to szybciej . myśle tu o 1gb dc 512+512 [mb] max 340zł może 400( ale pozostańmy przy 1 opcji) aha i ma to uciągnąć fortron 350 w ( proc e6600 i mobo asus p5b-e , gpu 6600 bez wiatraka 2 dyski , 1 cooler na obudowie 120 ) albo kupić 1gb i potem zmienić zasilacz na tagana 540 i dodać 2 kość?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) To raczej do działu "Co kupić" . :mur: I orty popraw. Edytowane 29 Listopada 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 1. Popraw orty, czyta się to strasznie. 2. Forton moze się okazac jednak za słabym zasilaczem na ten konfig, tym bardziej ze chcesz to kręcić. 3. Wybierz kość 1GB, kiedyś dokupisz drugą i bedziesz miał 2x1GB w DCH. 4. Jakim budżetem dysponujesz na pamięci? Bo nie mogłem się tego doczytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 moderatora prosze o przeniesienie tematu o odpowiedniego działu. pamięci + c2d + mobo około 1450 ale czekam aż troche stanieje bo tera same mobo i cpu tyle kosztuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...