Toledo Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Pytanko jak w temacie. Czy znacie jakieś dobre i w miarę tanie sklepy ze sprzętem ze Stanów. Chciałem sobie sprawić na gwiazdkę prezent w postaci monitora/telewizora Westinghouse LVM-37w3 full HD. Jak coś wiecie to poratujcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Jedyny jaki znalazłem z wysyłką z USA do Polski to computerhq cena jakieś 1 287 $ + 917$ najtańsza forma przesyłki ( UPS zwykły ) . raczej cena wysyłki będzie osylować w podobnych granicach wg. mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Hmm a jak sobie wyobrazasz obejscie cla/vat'u ? No chyba ze zakladasz uiszczenie tych milych oplat B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toledo Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 W sklepie techonweb.com przesyłka do Polski wliczona w cenę monitora. Brakuje jednak akurat modelu który mnie interesuje. Vat mam zamiar zapłacić a i tak wyjdzie 3x taniej niż inne monitory full HD w Polsce. Vat wyniesie przecież tylko ok 500 pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Z tego co widzę to tego monitora chyba nie ma w Polsce . Jak kupisz w USA to teoretycznie nie masz gwarancji . Nie lepiej kupić ten monitor w jakimś sklepie w Europie , np. w Niemczech i spróbować załapać się na gwarancję europejską . A co do ceny monitora - nie możliwe żeby po doliczeniu cła , VAT-u itp. cena jakieś części wciąż była 3x tańsza niż w Polsce . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toledo Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Jeśli by był w jakimkolwiek sklepie w Europie to nie kombinowałbym ze sprowadzaniem go ze Stanów. Co do ceny to najtańszy w Polsce monitor full Hd kosztuje ok. 7000 pln, a Westinghouse można mieć za ok. 3500 pln czyli przebitka x2 (oczywiście po opłaceniu Vat). Firmowe LCD np. Sony kosztują 10000-13000 pln czyli cena x3-4. Edytowane 1 Grudnia 2006 przez Toledo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 @Toledo a jak zamierzasz rozwiazac kwestie zasilania oraz tego, ze tryb TV bedzie w NTSC ??? ekhem jak dla mnie glupota kupowac to w usa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toledo Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Zasilanie wg. instrukcji obsługi ~100-264 VAC, 50-60Hz, 3.5A universal. Ten monitor (bo jako monitor go kupuję) nie posiada wbudowanego tunera telewizyjnego, a wyświetla to co dostanie z innego żródła np. cyfra+ czy komputer. Czyli to co dostanie to wyświetli bez znaczenia czy to ntsc czy pal. @Shantillas jeśli możesz to podaj co kupić w Polsce do 4000 pln (37" full HD z Hdmi + 1-2 Dvi) Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Toledo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...