Skocz do zawartości
crategus

Bloki w PL

Ktory blok wodny?  

1. 1. Ktory blok wodny?

• Lev3
      6
    • BlackBox
      12
    • Czekac na Nukleona/Orbitala
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, wiem... o blokach juz mowa byla.. w koncu to forum o chlodzeniu :P

Jednak pojawil sie nowy bloczek by Miko i mam zgryz... BlackBox, Lev3 czy czekac na Nukleona/Orbitala... Pewnie jeszcze tego Blacka nikt nie testowal, a moze jednak... Jak wypadnie Orbital/Nukleon tez nie wiadomo (pewnie dobrze) Co polecacie brac? Czy moze czekac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też. Sądząc po wypowiedziach jednego z użytkowników forum ten blok jest świetny!
I jak na razie najladniejszy ze wszystkich

No gratuluje :lol:

"Zawodowe" podejscie rasowego oveclockera 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też. Sądząc po wypowiedziach jednego z użytkowników forum ten blok jest świetny!
I jak na razie najladniejszy ze wszystkich

No gratuluje :lol:

"Zawodowe" podejscie rasowego oveclockera 8O

:)

Przeciez zartowalem ;)

HEHE

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam LEv3.W sumie do konca sesji mam wc :ciasem: - 3eba to do kupy zlozyc ;/.Blok moglby byc wypolerowany (chociaz rączki mam , to len ze mnie ).Przed zachwalaniem BLACKBOXa poczekalbym na premiere NUKa ;] .

Jeszcze tylko test porownawczy

Tylko niech ani Reed , ani Thorn sie za to nie zabierają , bo wynik raczej z góry byl by przesądzony :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam LEv3.W sumie do konca sesji mam wc :ciasem: - 3eba to do kupy zlozyc ;/.Blok moglby byc wypolerowany (chociaz rączki mam , to len ze mnie ).Przed zachwalaniem BLACKBOXa poczekalbym na premiere NUKa ;] .

Jeszcze tylko test porownawczy

Tylko niech ani Reed , ani Thorn sie za to nie zabierają , bo wynik raczej z góry byl by przesądzony :P

Czy ty sugerujesz ze jestem nieuczciwy ? 8O

Zreszta dlaczego mialbym akurat testowac ? 8O

Ja mam zamiar tylko kupic ktorys z tych bloczkow (na 75% Nukleon)

BTW , zawyczaj nie chwale czegos , bo to posiadam, tylko posiadam to co chwali wieeele osob , lub sam mam pojecie ze to jest naprawde dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tu tez chcem zawojowac i jak ktos prztestuje moje cuda to bedze fajnie :)

A czy mógłbyś najpierw pokazać jakieś zdjęcia tych twoich bloków? Bo widzisz, wszędzie o nich trąbisz chcesz wysyłać do testów, a nawet nie wiadomo jak wyglądają i ile kosztują. Sprzedajesz je? Masz je? Może sam najpierw podaj jakieś konkretne liczby, żeby było wiadomo czy warto dla nich tracić czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnnie sie podoba Nukleon/Orbital zewnętrznie

IMHO bloki frezowane są OK 

BlackBox wygląda badziewnie może jakby zeszlifować to czarne to będzie wyglądać lepiej

Moze lepszym pomyslem byloby nie malowac ich, tylko ladnie i dokladnie oszlifowac ?

BTW bardzo nie podobaja mi sie te wloty/wyloty :?

Czy za ta cena nie stac MIKO na normalne krocce ? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czekac mozna w nieskonczonosc.. Kiedy u Mate'a pojawia sie wreszczie te bloki? Te krocce tez mi sie nie bardzo podobaja u MIKO,ale z tego co mowil Thorn bloki sa wydajne i ta sie chyba liczy?? Jakbym wiedzial,ze Nukleon/Orbital beda lada dzien,juz niedlugo to pewnie bym poczekal,az ktos by je sprawdzil,chodziaz pewnie beda bardzo wydajne. Ale jaka bedzie ich cena..?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czekac mozna w nieskonczonosc.. Kiedy u Mate'a pojawia sie wreszczie te bloki? Te krocce tez mi sie nie bardzo podobaja u MIKO,ale z tego co mowil Thorn bloki sa wydajne i ta sie chyba liczy?? Jakbym wiedzial,ze Nukleon/Orbital beda lada dzien,juz niedlugo to pewnie bym poczekal,az ktos by je sprawdzil,chodziaz pewnie beda bardzo wydajne. Ale jaka bedzie ich cena..? 

Pozdrawiam

Z tego co mowil kosciol chrzescijanski ziemia byla w centrum wszechswiata :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam

Z tego co mowil kosciol chrzescijanski ziemia byla w centrum wszechswiata :?

Spoko,spoko. Ale widziales przeciez wykaz z MBM. Temperaturka 35 stopni. Wydaj mi sie,ze na sprzecik,ktory mam w podpisie powinien byc ok.?

www.miko.lodz.pl - tam gdzies jest FOTo

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi