ModdingKing Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 lubię krytykę na MIKO ale blok wygląda fajnie w budzie a nie kawał miedzi tylko a wloty są dobre bo rurki nie spadają i mi się podobają też wloty Czekam na Orbitala co pokaże A mam BlackBox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Ale czekac mozna w nieskonczonosc.. Kiedy u Mate'a pojawia sie wreszczie te bloki? Te krocce tez mi sie nie bardzo podobaja u MIKO,ale z tego co mowil Thorn bloki sa wydajne i ta sie chyba liczy?? Jakbym wiedzial,ze Nukleon/Orbital beda lada dzien,juz niedlugo to pewnie bym poczekal,az ktos by je sprawdzil,chodziaz pewnie beda bardzo wydajne. Ale jaka bedzie ich cena..? Pozdrawiam Z tego co mowil kosciol chrzescijanski ziemia byla w centrum wszechswiata :? Spoko,spoko. Ale widziales przeciez wykaz z MBM. Temperaturka 35 stopni. Wydaj mi sie,ze na sprzecik,ktory mam w podpisie powinien byc ok.? www.miko.lodz.pl - tam gdzies jest FOTo To nie jest kwestia braku zaufania to kolei Thorna, chodzi mi po prostu o to, ze obawiam sie, ze aby blok nazwac dobrym potrzeba "troche" wiecej. Potem bedzie, ze masz wieksze temperatury niz on i zacznie sie bluzganie albo cholera wie co... Blok jest ok, i taki wlasnie bedzie takze na twoj sprzecie, i tyle mozna powiedziec. Absolutnie nie twierdze, ze miko to shit, wiecej, w obecnej sytuacji jestem nawet sklonny przyznac mu palme pierwszenstwa, tylko co to za pierwszenstwo, to jak mowic, ze maluch jest lepszy od trabanta, no jest, tylko o ile i ile mu jeszcze brakuje to lamborgini :wink: Jakkolwiek, powinienes poczekac z zakupem na nowe propozycje mate-a i znajomka kolegi Richiego. Moze stracisz miesiac, a moze 110PLN (?), kto wie, chyba, ze ci sie pali :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Palic sie nie pali (ale sie grzeje :)),bo dopiero kompletuje WC i jeszcze troszke to chyba potrwa. Fundusze niestety :( Chce kupic oprocz bloczku pojemniczek z plexi od Mate'a i pompke MJ1000. Faktycznie moze jeszcze pozbieram i poczekam na bloczki od Mate'a. Tylko zeby cena tych bloczkow nie byla zaporowa..O koledze Richie'm nie slyszalem. Moze cos wiecej? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ma ktoś może fotke tego BlackBox'a albo link ?? Looknał bym na to bo nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 wiec wyglada na to ze i ja poczekam- tez narazie wszystko kompletuje, hagem mam nadzieje juz do mnie jedzie, chlodniczka jest... troche czasu zejdzie na wpasowanie tego w midiT 8O wiec na bloczek mam jeszcze czas... mam nadzieje ze Mate zdazy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ale czekac mozna w nieskonczonosc.. Kiedy u Mate'a pojawia sie wreszczie te bloki? Te krocce tez mi sie nie bardzo podobaja u MIKO,ale z tego co mowil Thorn bloki sa wydajne i ta sie chyba liczy?? Jakbym wiedzial,ze Nukleon/Orbital beda lada dzien,juz niedlugo to pewnie bym poczekal,az ktos by je sprawdzil,chodziaz pewnie beda bardzo wydajne. Ale jaka bedzie ich cena..? Pozdrawiam Z tego co mowil kosciol chrzescijanski ziemia byla w centrum wszechswiata :? Spoko,spoko. Ale widziales przeciez wykaz z MBM. Temperaturka 35 stopni. Wydaj mi sie,ze na sprzecik,ktory mam w podpisie powinien byc ok.? www.miko.lodz.pl - tam gdzies jest FOTo To nie jest kwestia braku zaufania to kolei Thorna, chodzi mi po prostu o to, ze obawiam sie, ze aby blok nazwac dobrym potrzeba "troche" wiecej. Potem bedzie, ze masz wieksze temperatury niz on i zacznie sie bluzganie albo cholera wie co... Blok jest ok, i taki wlasnie bedzie takze na twoj sprzecie, i tyle mozna powiedziec. Absolutnie nie twierdze, ze miko to shit, wiecej, w obecnej sytuacji jestem nawet sklonny przyznac mu palme pierwszenstwa, tylko co to za pierwszenstwo, to jak mowic, ze maluch jest lepszy od trabanta, no jest, tylko o ile i ile mu jeszcze brakuje to lamborgini :wink: Jakkolwiek, powinienes poczekac z zakupem na nowe propozycje mate-a i znajomka kolegi Richiego. Moze stracisz miesiac, a moze 110PLN (?), kto wie, chyba, ze ci sie pali :wink: Szkoda że nie masz zaufania bo do sibie do kompa nie włożył bym shitu tylko najbardziej wydajny blok jaki do tej pory miałem. Może i są pelsze ale nie miałem z nimi styczności więc używam BlackBox by Miko ponieważ daje mi niskie temperatury jak na grzejnik jakim jest A1800@2000 nie 0,13 więc moja temp jest dla mnie super pewnie że chciałbym żeby teperatura procka była tylko 2-3 stopnie wyższa od wody to by było cooll miał bym wtedy nie wiecej jak 30*C a to jest moje marzenie by zejsc na wodzie tylko ! poniżej 30*C i kiedyś tego osiągne (oczywiście bez freonu, peltków, powierza za oknem) typowe WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Dostalem od MIKO maila z zapinka do tego bloku i musze powiedziec,ze nie widzi mi sie ona za bardzo.. Poczekam chyba jednak na blok od Mate'a. Mam nadzieje,ze szybko sie on pojawi w sprzedazy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Dostalem od MIKO maila z zapinka do tego bloku i musze powiedziec,ze nie widzi mi sie ona za bardzo.. Poczekam chyba jednak na blok od Mate'a. Mam nadzieje,ze szybko sie on pojawi w sprzedazy. Pozdrawiam Czy bloki od MIKO maja wyfrezowany ten taki schodek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Szkoda że nie masz zaufania bo do sibie do kompa nie włożył bym shitu tylko najbardziej wydajny blok jaki do tej pory miałem. Może i są pelsze ale nie miałem z nimi styczności więc używam BlackBox by Miko ponieważ daje mi niskie temperatury jak na grzejnik jakim jest A1800@2000 nie 0,13 więc moja temp jest dla mnie super pewnie że chciałbym żeby teperatura procka była tylko 2-3 stopnie wyższa od wody to by było cooll miał bym wtedy nie wiecej jak 30*C a to jest moje marzenie by zejsc na wodzie tylko ! poniżej 30*C i kiedyś tego osiągne (oczywiście bez freonu, peltków, powierza za oknem) typowe WC Nie zrozumiales thorn, "to nie jest kwestia braku zaufania" = "mam zaufanie do thorna" czemu nie mialbym miec :wink: Bloki od BlackBoxa sa lepsze na pewno, co do tego watpliwosci miec nie powinienes, a ze miko w polsce prawdpodobodnie jest najlepszy z komercyjnych w obecnej chwili, moge sie ewentualnie zgodzic, ale nie dlatego, ze czytalem twoj 'review' (zobaczylem co w nim jest, a wlasciwie czego nie ma i nie tracilem wiecej czasu), ale dlatego, ze wiem mniej wiecej, czy pewna konstrukcja bloku bedzie lepsza od innej czy nie, i tylko na tym bazuje swoj osad :wink: Co do temp, to w sumie na twoim miejscu nie afiszowalbym sie z 35C, bo jej taki akurat pomiar jest uroda twojej konkretnej plyty. Jedynie pomiar ondie mozna ewentualnie porownywac do innych jak tez cieszyc sie z niskich temperatur bazujac na nim. Wiec jesli myslisz, ze osiagniesz rzeczywiste 30C na cpu z samym blokiem przy wodzie o temp > temp pokojowej nie mieszkajac na antarkdydzie pod golym niebiem, to krzyzyk ci na droge :wink: wybacz, ale to jest nierealne, na zadnym bloku :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Dostalem od MIKO maila z zapinka do tego bloku i musze powiedziec,ze nie widzi mi sie ona za bardzo.. Poczekam chyba jednak na blok od Mate'a. Mam nadzieje,ze szybko sie on pojawi w sprzedazy. Pozdrawiam Czy bloki od MIKO maja wyfrezowany ten taki schodek ? Nie mam pojecia. A to info od MIKO na temat zapinek jezeli to kogos interesuje. Mam nadzieje,ze nic przeciwko nie maja.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Orzeszku....a 8O Zaczepista zapinka 8O Jezeli jeszcze raz ktos powie ze sie czepiam nadaremno to ............................. nie recze za siebie. Najpierw cpc ze swoim drutem , teraz miko z kawalkiem roorki (od namiotu ?) I jak tu nie krytykowac ? Tak wyglada profesjonalna robota ? jakby kogos gryzlo moje zdanie na ten temat, to niech sie powstrzyma, moge chyba miec jakies swoje wyobrazenie o porzadnym wykonaniu nie ? IMHO miko idzie na latwizne i robi wiele na tzw opier...l i tyle. Wole wybulic pare dych wiecej i miec fachowe wykonanie. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Szczerze mowiac, to dla mnie ta zapinka wyglada porzadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 reed nie wiesz kiedy Mate ma zamiar wprowadzi swoj nowy projekcik do sklepu? Mi sie zapinka tez nie podoba... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Orzeszku....a 8O Zaczepista zapinka 8O Jezeli jeszcze raz ktos powie ze sie czepiam nadaremno to ............................. nie recze za siebie. Najpierw cpc ze swoim drutem , teraz miko z kawalkiem roorki (od namiotu ?) I jak tu nie krytykowac ? Tak wyglada profesjonalna robota ? jakby kogos gryzlo moje zdanie na ten temat, to niech sie powstrzyma, moge chyba miec jakies swoje wyobrazenie o porzadnym wykonaniu nie ? IMHO miko idzie na latwizne i robi wiele na tzw opier...l i tyle. Wole wybulic pare dych wiecej i miec fachowe wykonanie. EOT Nie czepiam się reed ale zapinka naprawde solidnie trzyma blok a drut to nie jakiś tam zwykły tylko ze stali sprężynowej więc bardzo wytrzymały a zapinka naprawde spoko jest może i wygląda nie ciekawie ale zawsze można zrobić sobie lepszą jak ktoś chce patrzt moja z plexy na 4 otwory :) ale przez jakiś czas używałem tej i jestem zadowolony z niej blok naprawde solidnie się trzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Szczerze mowiac, to dla mnie ta zapinka wyglada porzadnie.Rozumiem , ze kolego kozysta z oryginalnej zapinki by CPC .. Zalezy kto do czego sie przyzwyczaji.Takiego szyta mozna by zrobic samemu ... ja bym sie takigo czegos wstydzil :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Szczerze mowiac, to dla mnie ta zapinka wyglada porzadnie.Rozumiem , ze kolego kozysta z oryginalnej zapinki by CPC .. Zalezy kto do czego sie przyzwyczaji.Takiego szyta mozna by zrobic samemu ... ja bym sie takigo czegos wstydzil :| HE HE HE ale zapinkę dostaniesz gratis do bloku a nie płacisz za nią 25 zł !!!!!!!!! A zapinka spełnia swoje zadanie CO NIE !!!!!!!!!! i to mnie w was denerwóje chcecie all najlepsze ale za DARMO co wy u MATE MUSISZ KUPIC ZAPINKĘ U MIKO DOSTAJESZ ZA FREE i to jest ważne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Tak samo, moja z cpc trzyma blok wodny, wiec nie ma sie co czepiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 mi sie wydaje ta zaopina nawet nawet( solidna), ale samzrobie sobie zapine na otwory bo nie wiem zy plyta wytrzyma 2 bloki w odleglości 4 cmod siebie( o tyle sa sockety oddalone). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Szczerze mowiac, to dla mnie ta zapinka wyglada porzadnie.Rozumiem , ze kolego kozysta z oryginalnej zapinki by CPC .. Zalezy kto do czego sie przyzwyczaji.Takiego szyta mozna by zrobic samemu ... ja bym sie takigo czegos wstydzil :| HE HE HE ale zapinkę dostaniesz gratis do bloku a nie płacisz za nią 25 zł !!!!!!!!! A zapinka spełnia swoje zadanie CO NIE !!!!!!!!!! i to mnie w was denerwóje chcecie all najlepsze ale za DARMO co wy u MATE MUSISZ KUPIC ZAPINKĘ U MIKO DOSTAJESZ ZA FREE i to jest ważne Zapominasz Thorn o tym ze, nie wszyscy chca cos za darmo, jest wielu takich ktorzy placa, nie zawsze male pieniadze , ale wymagaja starannosci wykonania i estetyki. Co z tego ze mam darmo ta roorka ? IMHO wole zaplacic te 25 zl i miec pewnie i estetycznie. No ale chyba nie wszystkim na tym samym zalezy, jak cos jest tanie lub gratis to juz spox 8O Wielokrotnie juz pisalem i nadal to podtrzymuje : Nie ma nic za darmo, cos za cos , za cos pozadnego zawsze musisz pozadnie zaplacic, ale w efekcie koncowym zawsze sie to oplaci, a ze inni uwazaja inaczej to mnie to wali , zrozum tylko tych ktorzy nie chca za darmo , ale za kase i wymagaja za nia cos pozadnego. Przeciez mozna nawet zylka sobie WB przywiazac i tez bedzie wisial i jak tanio !!! nie ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 spoko Reed ale powiem ci też że miko teraz dodaje do oferty zapinki za 20 zł które wyglądać mają bardzo dobrze nie wiem nie widziałem to tylko jego słowa poczekamy zobaczymy jak bedą wyglądać te za kase zepinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...