gwidon Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Chciałbym aby jakaś firma wyknoała grill na wentylator w blasze na mój wzór. Gdzie taką firmę znajdę (w gre wchodzi tylko internet, w mojej okolicy na 100% takiej nie ma, nie myślcie, że nie szukałem) i ile może kosztować taka impreza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 IMHO na indywidualne zamowienie nie masz szans. Koszy przygotowania matrycy do ciecia metalu wielokrotnie przewyzszalyby watrosc rynkowa. Chyba ze pojdziesz do slusarza, dasz wzor i material - blacha ~3mm, aluminium, wymiar +10mm na kazdej krawedzi i moze sie zgodzi na wyrzniecie za okreslona ilosc kasy. b33r in pr0gr35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Chciałbym aby jakaś firma wyknoała grill na wentylator w blasze na mój wzór. Gdzie taką firmę znajdę (w gre wchodzi tylko internet, w mojej okolicy na 100% takiej nie ma, nie myślcie, że nie szukałem) i ile może kosztować taka impreza? IMHO na indywidualne zamowienie nie masz szans. Koszy przygotowania matrycy do ciecia metalu wielokrotnie przewyzszalyby watrosc rynkowa. Chyba ze pojdziesz do slusarza, dasz wzor i material - blacha ~3mm, aluminium, wymiar +10mm na kazdej krawedzi i moze sie zgodzi na wyrzniecie za okreslona ilosc kasy. b33r in pr0gr35 jeżeli grill może być z plexi to radze zagadać do użytkownika Tomekjod z projektem w corelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...